NaturalBeauty info

Håndplukket utvalg

NaturalBeauty skjermbilde Fri frakt: Over 299 Betal med: Bankkort, Delbetaling, Faktura, Gavekort, Klarna, Vipps Retur: 14 dagers angrerett (ikke inkl. frakt) Prismatch: Nei Besøk NaturalBeauty

NaturalBeauty er en temmelig fersk nettbutikk som ble etablert i 2020, og som fokuserer på skjønnhet og kroppspleie. Denne nettbutikken tilbyr kjente merker og unike produkter som du ikke finner i andre norske nettbutikker.

Kvalitet fremfor kvantitet

Først og fremst skal det sies at utvalget til NaturalBeauty ikke er særlig stort. Slik er det gjerne med små, enkeltstående nettbutikker. Til gjengjeld er dette utvalget håndplukket med spesielt fokus på merker du ikke finner i de fleste andre lignende nettbutikkene.

NaturalBeauty er blant annet leverandør av merkene Neutriherbs og Liyalan. Disse merkene er ikke teste på dyr og inneholder naturlige ingredienser uten parabener, sulfater, mineralolje med mer.

naturabeauty-produkt
Her ser du Ultima M8 som er den bestselgende dermapennen i nettbutikken.

Microneedling og Detox Foot Patch

I likhet med en typisk skjønnhetsbutikk vil du finne kategorier for hudpleie, sminke og kroppspleie her. Såkalt microneedling derimot, er nok ikke en like vanlig kategori. Dette er en form for hudforbedring som innebærer diverse verktøy.

NaturalBeauty fører produkter som kan brukes til microneedling. Nettbutikken har et godt utvalg av dermapenner fra Dr.pen og mesoteapi-serum til bruk under behandling. Her får du også kjøpt dermaroller, hydra needle, og mer.

Nettbutikken er eneste aktør i Norge som tilbyr serum fra Otesaly, Matrigen og Genocell, som ifølge nettbutikken skal være av profesjonell kvalitet. Hos mange av de utenlandske nettbutikkene er det kun profesjonelle aktører som kan kjøpe disse serumene.

Produktet Detox Foot Patch er heller ikke er særlig utbredt hos mange skjønnhetsbutikker. Dette en form for fotplaster som skal absorbere avfallsstoffer og giftstoffer fra kroppen.

Sosiale medier

Nettbutikken er forøvrig aktiv i sosiale medier og har kontoer på Instagram, TikTok, Facebook, og mer. Se linker til disse kontoene under.

Besøk NaturalBeauty

Sosiale Medier

Du kan følge NaturalBeauty på disse sosiale nettverkene.

Kontakt NaturalBeauty

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.

Telefon: 40005088