NetOnNet info

Det meste av hjemmeelektronikk

Faktasjekket: 27.04.2022

NetOnNet skjermbilde Fri frakt: Ja* Betal med: Delbetaling, Faktura, Gavekort, Vipps Toll: Nei Retur: 30 dager åpent kjøp Prismatch: Nei Besøk NetOnNet

NetOnNet åpnet allerede i 1999, med en plan om å tilby billigere hjemmeelektronikk enn det man kunne finne i vanlige butikker. Nettbutikken ble en suksess, og selger fortsatt produkter direkte fra lager, noe som innebærer at de kan kutte ut en del fordyrende mellomledd.

Det skal nevnes at NetOnNet ikke kun finnes på nett. De har nemlig også Lagershop et par steder i Norge. Her skal prisnivået etter sigende være det samme som i nettbutikken deres.

Elektronikk til hjemmet

Bildet viser noen av PC-skjermene som selges på NetOnNet.no
Praktisk nettbutikk for gamere: På NetOnNet kan du blant annet søke spesifikt etter gaming-skjermer. Her har du også mange ulike muligheter til å filtrere utvalget.

NetOnNet benytter seg av følgende hovedkategorier: Data og nettbrett, Datakomponenter, Gaming, Hjem og fritid, TV, Lyd, samt Mobil og smartklokker. Samtlige av disse kategoriene, og særlig enkelte av dem, har i tillegg en rekke underkategorier.

Fellesnevneren er elektronikk, og det er bare et ørlite fåtall av varer som ikke er elektroniske. Dette utvalget byr på et variert og omfattende utvalg. Her kan du blant annet kjøpe elektriske tannbørster, kaffetraktere, VR-briller, skjermkort, overvåkningskamera, og mye mer. Alt fra kjøkkenmaskiner til smarthjem-løsninger altså.

Nettbutikken har også mange mobiler i utvalget, og dessuten et godt utvalg av billige mobiler (fra kun 200 kr), samt et par billige smarttelefoner.

NetOnNet har dessuten et godt utvalg av spillkonsoller og tilhørende utstyr. Her får du tak i Playstation, Nintendo, Xbox og massevis av diverse tilbehør. Dessuten har NetOnNet en del gaming PC-er, også en del billige gaming PC-er.

Droner får du også tak i her. Det er verdt å merke seg at NetOnNet tilbyr droner i ulike prisklasser, både billige droner fra kun 300 kr, men også dyrere modeller til langt over 20.000 kr.

Salgsbetingelser

NetOnNet tilbyr angrefrist og åpent kjøp i 30 dager, garanti på 1 til 2 år, og rask levering. Ved bestilling kan du velge mellom et par leveringsmuligheter. Du kan hente varen på et utleveringssted, få den sendt hjem i postkassen, eller få den levert rett på døren.

Angående fri frakt, gir NetOnNet deg muligheten til å få levert mindre bestillinger rett i postkassen. Dette er mulig som fraktalternativ for bestillinger på maksimalt 2000 kr, 2 kg, og med maksmål på 290 x 400 x 200 mm.

Besøk NetOnNet

Sosiale Medier

Du kan følge NetOnNet på disse sosiale nettverkene.

Kontakt NetOnNet

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.

Telefon: 21519000