Nordic LED info

Spesialist på LED-belysning

Faktasjekket: 24.08.2021

Nordic LED skjermbilde Fri frakt: Over 2.999 Betal med: Bankkort, Delbetaling, Faktura, Klarna, Vipps Retur: Ordinær angrerett Prismatch: Nei Besøk Nordic LED

Nordic LED tilbyr belysning til både privatpersoner og bedrifter, og ikke helt overraskende går det først og fremst i LED-belysning. Ellers fører Nordic LED også elektromateriell, elbil-ladere, interiørlamper og smarthusprodukter i utvalget sitt.

Belysning til ulike formål

LED-downlights, LED-paneler og LED-strips er produktkategorier som naturligvis hører hjemme på denne nettbutikken. Hver av disse kategoriene har et ganske bra utvalg. Blant annet kommer LED-panelene deres i både dimbar og vanlig utgave, samt i ulike størrelser og fasonger.

Utvalget av spotbelysning er også supert, med flere ulike skinnesystemer å velge blant. Det bør også nevnes at Nordic LED også har belysning spesifikt designet for trapper og badstuer.

Ellers er utvalget av utebelysning også tipp topp. Her får du blant annet kjøpt vegg- og taklamper ment for utendørs bruk, solcellelamper, bakkebelysning, bassenglys, lyskastere, trappebelysning og hagebelysning.

En god del vanlige lamper

Bildet viser noen av krystallkronene i utvalget til Nordic LED.
Nordic LED fører et mindre utvalg av eksklusive krystallkroner, noen av dem ser du her.

I utvalget finner du også såkalte interiørlamper, altså vanlige lamper. Både bordlamper, taklamper, vegglamper og gulvlamper er en del av dette utvalget. Hver av disse kategoriene har et ganske greit utvalg, med bra variasjon i både stil og pris.

Det er også verdt å nevne at nettbutikken har et utvalg av eksklusive krystallkroner. Nå er imidlertid ikke Nordic LED en ekspert på interiørlamper. Om du er ute etter et desto større utvalg av interiørlamper, kan du heller besøke Lampegiganten eller Christiania Belysning.

Diverse elektromateriell

Nordic LED har et greit utvalg av elektromateriell. Noen eksempler på kategorier innen denne varegruppen er som følger: kabelførings-materiell, sikringsmateriell, koblingsboks, downlight-bokser, kabel og rør og festemateriell. Ellers kan du også ta en titt på produkter som sikringsbokser, isolasjonsbeskyttelse, motorvernbryter, også videre.

Smarthus

Denne nettbutikken har et godt utvalg av smarthusprodukter, naturligvis med et åpenbart fokus på smartstyring av belysning. Gateways, kontrollere, sensorer, brytere, dimmere, motorstyring: dette er bare noen av produktene i utvalget. Ringeklokker med videokamera, røykvarslere, diverse produkter for klimastyring og bevegelsessensorer finner du også her.

Det øvrige utvalget

Nettbutikken byr også på noen ulike ladestasjoner og ladekabler for elbiler. Dessuten vil du finne diverse produkter knyttet til oppvarming her, som blant annet: terrassevarmere, frostvakt, varmefolie, panelovner, varmeovner og baderomsvifter.

Besøk Nordic LED

Sosiale Medier

Du kan følge Nordic LED på disse sosiale nettverkene.

Kontakt Nordic LED

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.

Telefon: 22680088