NORDIC PRINT info

Fornøydgaranti og gratis frakt

NORDIC PRINT skjermbilde Fri frakt: Ja Betal med: Bankkort, Vipps Retur: 14 dagers angrerett Prismatch: Nei

Denne nettbutikken tilbyr ulike navnelapper, samt drikkeflaske og ID-armbånd som kan inngraveres med ønsket tekst. Dessverre er det lite informasjon å finne på nettsiden om hvilken bedrift som står bak, og annen relevant bakgrunnsinformasjon.

Mangler informasjon

Enhver nettbutikk bør ha en Om Oss-side. Det innbyr ikke bare til tillit, men kan også gi kunder og andre mer informasjon om bedriften som driver nettbutikken. En slik side har ikke denne nettbutikken, og faktisk er det vanskelig å få vite noe mer om bedriften som står bak siden i det hele tatt.

Det står blant annet at NORDIC PRINT tilbyr 100 % fornøydgaranti, men ingen steder på nettsiden kan du lese om vilkårene for denne garantien. I likhet med Fornøydgarantien deres, tilbyr også NORDIC PRINT gratis frakt og rask levering. Dette er selvsagt positivt for kundene, selv om mange sikkert er mer nysgjerrige på vilkårene når det gjelder garantien.

Lapper til ulike formål

System for å designe egne navnelapper
Design selv: Enkelt og raskt gjort. Som du ser kan du velge tekst, bakgrunn og skriftfarge

NORDIC PRINT tilbyr flere ulike typer lapper. Nemlig: Navnelapper, minilapper, strykelapper og temalapper. Når det gjelder navnelappene, opplyser nettbutikken om at lappene tåler oppvaskmaskin og maskinvask.

I motsetning til konkurrenten Askeladden Navnelapper, som har oppgitt mer informasjon om hva slags forhold og temperatur navnelappene tåler, er det ikke mye mer info å finne om lappene til NORDIC PRINT. Størrelsene er imidlertid oppgitt, og det skulle vel bare mangle.

Lappene kan designes etter eget ønske, til en viss grad i alle fall. Blant annet kan du selv velge motiver, skrifttype og farger. Det må for øvrig sies at NORDIC PRINT tilbyr billige navnelapper: 179 kr for 140 navnelapper er ikke gærent.

I likhet med den nevnte konkurrenten, bærer også designmulighetene her preg av at målgruppen er småbarnsforeldre. Motivene er barnevennlige, med sjørøver, prinsesser, og den slags. Videre finner du også et ID-armbånd og en drikkeflaske i utvalget. Disse kan merkes med ønsket tekst, for eksempel med telefonnummer på ID-armbåndet.

Kontakt NORDIC PRINT

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.

Telefon: 73510800