NordicFeel info

Ledende aktør innen skjønnhet

NordicFeel skjermbilde Fri frakt: Ja Betal med: Bankkort, Bankoverføring, Delbetaling, Faktura Toll: Prisene er inkludert toll Retur: 14 dagers angerett (ikke inkl. frakt) Prismatch: Nei

NordicFeel er en av de ledende skjønnhetsbutikkene i Norden. Sortimentet deres består av over 400 merkevarer og hele 18.000 ulike produkter.

Filteret deres gjør det likevel enkelt å finne relevante produkter. Merk at man må deaktivere AdBlock for å vise filteret i denne nettbutikken.

Skjønnhet for begge kjønn

I disse tider er det ikke bare kvinner som er opptatt av å se bra ut. NordicFeel har nemlig en egen kategori kun for menn. Her kan man blant annet finne parfymer, kremer, deodoranter, og lignede produkter.

Bildet viser noen av produktene på Nordicfeel.no
Bærekraftig skjønnhet: På Nordic Feel har du muligheten til å handle med god samvittighet.

Utvalget for kvinner er mye bedre, men det er vel naturlig ettersom markedet også er betydelig større. Her finner man en helg haug av produkter, enten det er sminke, hårpleie, hudpleie eller parfyme man er ute etter. Man kan for eksempel nevne produkter som: Sølvsjampo, hårolje, peeling og selvbruningskremer. Massevis av skjønnethetsprodukter med andre ord.

Sustainable Beauty

NordicFeel har en egen kategori for det de kaller Sustainable Beauty, som vist på bildet til høyre. Dette utvalget inkluderer blant annet økologiske, naturlige og veganske produkter som ikke har blitt testet på dyr.

Årets E-handlare

NordicFeel, som altså er et svensk selskap, har vunnet Årets E-handlare innen skjønnhet hele seks år på rad. Dette er en pris som stemmes frem av kundene, så det vitner jo om at NordicFeel virkelig må ha gjort noe riktig.

Hudtest

Noe annet som bør trekkes frem er en hudtest på nettsiden deres. Denne funksjonen gjør at man, ved å fylle inn svar på noen spørsmål, lettere kan se hvilket produkt som egner seg for akkurat ens egen hudtype.

Fri frakt, men ikke helt

Denne butikken reklamerer med at de alltid har fri frakt, men det ser ut til å tilkomme en leveransekostnad på 19 kr på alle bestillinger under 100 kr.

Sosiale Medier

Du kan følge NordicFeel på disse sosiale nettverkene.

Kontakt NordicFeel

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.