Norskhjem.no info

Tilbyr nanoprodukter

Faktasjekket: 03.09.2021

Norskhjem.no skjermbilde Betal med: Bankkort, Faktura, Vipps Toll: Inkludert i prisen Retur: 14 dagers angrerett (ikke inkl. frakt) Prismatch: Ja Besøk Norskhjem.no

OBS! Norskhjem.no er ikke lenger i drift. Her fikk du blant annet kjøpt hobby- og bilpleie-produkter. Ta gjerne en titt på vår lister over nettbutikker som fører hobbyprodukter og nettbutikker som tilbyr bilpleieprodukter

Denne nettbutikken tilbyr først og fremst noen ulike nanoprodukter, epoxyprodukter og såpemasse. Mottoet deres – «Alt til ditt hjem, på et sted» – er imidlertid temmelig misvisende. De nevnte varekategoriene utgjør nemlig hele utvalget deres.

Hobby

Norskhjem.no har kun to hovedkategorier, og Hobby er et av dem. Denne kategorien har to underkategorier, nemlig Epoxyprodukter og Såpemasse. Sistnevnte består av noen få ulike såpemasser. Førstnevnte består i hovedsak av ulike fargepigmenter for epoxy, inkludert selvlysende fosforpigment.

Nanoprodukter

Her ser du noen av nanoproduktene i kategorien Bilpleie.

Den siste hovedkategorien, Nanoprodukter, består av følgende underkategorier: Bilpleie, Engangsservietter med nano, Klær og sko, Skjønnhet, Til hjemmet, og Uterommet.

Det er verdt å merke seg at utvalget i hver av disse underkategoriene er temmelig smalt, med kun noen få produkter i hver av dem. Blant annet byr utvalget på produkter som nanoimpregnering for klær og sko, diverse nanobelegg (blant annet for dusjkabinett og kokeplater), nanobelegg for felger, også videre.

Du lurer kanskje på hva kategorien Skjønnhet består av? Vel, her finner du tre ulike skjønnhetsprodukter fra et merke som heter Nanotek, nemlig to ulike kluter og en såpe.

Besøk Norskhjem.no

Sosiale Medier

Du kan følge Norskhjem.no på disse sosiale nettverkene.

Kontakt Norskhjem.no

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.

Telefon: 46520021