Only info

Ledende innen denim

Faktasjekket: 13.10.2021

Only skjermbilde Betal med: Bankkort, Faktura, Gavekort, Google Pay, Klarna, PayPal Retur: 30 dagers returrett* Prismatch: Nei Besøk Only

Only er et internasjonalt motemerke for unge kvinner. I dag er Only en av de ledende denimmerkene i Europa. Klærne deres selges i mer enn 4.500 ulike butikker, verden over.

Middels utvalg

Nettbutikker som tilbyr klær utgjør en betydelig andel av samtlige nettbutikker her i Norge. Mange av dem er knyttet til et spesifikt klesmerke, akkurat slik det er med Only. Utvalget til Only er helt ok, og skiller seg ikke særlig ut i den ene eller andre retningen.

Bildet viser noen av tilbudsvarene på Only's nettbutikk.
Salg: Only har en egen side for tilbudsvarer, med tusenvis av tilbudsklær.

Only fører kun noen hundre ulike klær for barn, og har dessverre ingen barnesko i utvalget. For damene er utvalget langt bedre, med tusenvis av klær å velge blant. Dette inkluderer dameklær som jakker, bukser, undertøy, sportstøy, også videre. Skoutvalget er imidlertid litt svakt, med færre enn 100 sko. Accessoirene, som ligger på godt over 200 ulike produkter, inkluderer hansker, belter, hatter, også videre.

Masse rimelige klær

Mange av plaggene selges til en rimelig penge. Her kan du blant annet kjøpe jeans fra 250 kr, kjoler fra 200 kr og basic topper fra 80 kr. Har også en del billig treningstøy.

Dessuten bør du sjekke ut Salgs-kategorien deres, der du kan finne en rekke gunstige tilbud. Dersom Only ikke har det du trenger, har vi skrevet om flere nettbutikker som tilbyr billige klær. I tillegg har vi også en egen liste over nettbutikker som har salg på klær.

Nyhetsbrev

Hvis du registrerer deg for å motta nyhetsbrev fra Only, får du 50 kroner rabatt på ens første kjøp på nettbutikken deres. Denne rabatten gjelder ved ordre på mer enn 500 kr.

Kontaktskjema

Only oppgir ikke epostadressen deres på nettsiden. Du må i stedet benytte seg av kontaktskjemaet deres. Dette finner du på lenken under, kalt «Kontaktskjema».

Returrett

* Retur av varer er gratis innen 30 dager så fremt du benytter seg av den billigste standardleveringen Only tilbyr.

Besøk Only

Sosiale Medier

Du kan følge Only på disse sosiale nettverkene.

Kontakt Only

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.

Telefon: 23960635