P. Lindberg info

For alle som bor på landet

P. Lindberg skjermbilde Fri frakt: Over 3.500 kr Betal med: Bankkort, Faktura Toll: Prisene er inkludert toll Retur: 14 dagers angrerett Prismatch: Nei Besøk P. Lindberg

P. Lindberg er både en nettbutikk og en katalogvirksomhet. P. Lindberg henvender seg til bønder og ellers alle folk som bor landlig til. På denne nettbutikken kan man blant annet få tak i utstyr og tilbehør til traktorer, husdyr, hage, gårdsdrift, også videre.

15.000 produkter

I sortimentet til denne nettbutikken finner man mer enn 15.000 varenummer. Utvalget er allsidig og variert, selv om det er tydelig at det er livet på landet som er i fokus. La oss gjennomgå noen eksempler fra utvalget deres.

Bildet viser noen av ATV-ene på P-lindberg.no
P-Lindberg byr blant annet på ulike ATV-modeller.

ATV-modeller, både for barn og voksne, samt ATV-redskaper, er den første varekategorien på nettsiden. Her finner man blant annet 11 ulike ATV-modeller. Når det kommer til gårdsdrift tar utvalget seg kraftig opp. Her finner man produkter som byggtørkere, drikkekar, fôrhekker, trillebår, kornfuktighetsmåler, og mye annet. Videre kan man nevne at P. Lindberg har massevis av tilbehør til traktorer.

Alt man trenger til husdyrhold

Utstyr og redskaper til husdyr, som fjærkre, hest, mink, sau, storfe og svin, er det også utrolig mye av på denne nettbutikken. Det er vanskelig å tenke seg annet enn at enhver bonde må se seg fornøyd med dette utvalget. Her finner man produkter som fôrautomater, spekkmåler, medisinblandere, jurhårbrennere, fødselsslynger for lam, og mye annet.

Verktøy er det også mye av i denne nettbutikken. P. Lindberg har altså et kjempeutvalg for dem som driver profesjonell gårdsdrift i stor skala, men også dem som bor landlig til.

Ellers

P. Lindberg opererer med en beregnet makstid for levering på 5 virkedager. Det er også verdt å nevne at P. Lindberg har 160 års erfaring.

Besøk P. Lindberg

Sosiale Medier

Du kan følge P. Lindberg på disse sosiale nettverkene.

Kontakt P. Lindberg

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.

Telefon: 21984747