Petworld info

Norges største dyrebutikk på nett

Petworld skjermbilde Fri frakt: Over 499 kr Betal med: Faktura, PayPal, Vipps Prismatch: Ja Besøk Petworld

Petworld har mye forskjellig utstyr til mange ulike typer kjæledyr. Ikke bare de «vanlige», som katter, hunder eller kaniner, men også mer eksotiske varianter, som fisker, fugler og reptiler.

Bredt utvalg av kjæledyrutstyr

På denne nettbutikken vil man finne produkter som transportbur, luftegård, treningsutstyr for hunder, varmelampe, rugemaskin, og mye annet. Som eier av et kjæledyr, enten det er snakk om gullfisk, slange eller papegøye, vil man nok se seg fornøyd med utvalget på Petworld.

Bildet viser noen tilbudsvarer på Petworld.no
Petworld har en del kampanjesider. Her ser man produkter man får kjøpt 3 av – til prisen av 2.

Petworld har også akvarier i sitt utvalg, samt en del tilleggsutstyr. Dette inkluderer 110-liters akvarier, filter, pumper, algemidler og plantegjødsel.

Petworld tilbyr også en artig tjeneste som kalles «Doggybox». Her kan man kjøpe tilgang en abonnementstjeneste til glede for hunden din. Med jevne mellomrom blir man nemlig tilsendt en pakke full av overraskelser. Denne pakken sendes gratis hjem, og abonnementet kommer uten bindingstid.

Rask levering og nyttig kundeklubb

Petworld leverer varer på døren, og produkter sendes som regel innen 24 timer. Petworld har også en gratis kundeklubb hvor det følger med ulike fordeler. Blant annet får man tilgang til ekslusive tilbud – både i butikk og på nett. Dessuten får man tilgang til kampanjer, nyheter, tips, inspirasjon, og ved enkelte anledninger kan man også få en positiv overraskelse lagt ved i esken.

Besøk Petworld

Sosiale Medier

Du kan følge Petworld på disse sosiale nettverkene.

Kontakt Petworld

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.