Photowall info

Unike tapeter og bilder

Photowall skjermbilde Fri frakt: Ja Betal med: Bankkort, Delbetaling, Faktura, Klarna Toll: Prisene er inkludert toll Retur: 30 dagers returrett (ikke inkl. frakt) Prismatch: Nei Besøk Photowall

Nisjebutikker er alltid gøy. Photowall tilbyr nemlig utelukkende tapeter og bilder. Er du ute etter noe unikt? Et tapet som vil skille seg skikkelig ut? Da er nok Photowall nettbutikken for deg. Her vil du nemlig finne mye kreativt og annerledes.

Lag din egen tapet, plakat eller bilde

Photowall har en enkel løsning for dem som vil bruke eget foto eller illustrasjon som motiv. Det finnes nemlig en opplastningsfunksjon på nettsiden, slik at man kan bestille produktet umiddelbart.

Bildet viser noen av plakatene på Photowall.no
Photowall har mye spennende veggdekor. Her vises noen av plakatene deres.

Veggdekor

Ellers har Photowall også over 11.000 valgfrie motiver for tapeter, bilder og plakater. Her finner man flotte naturmotiver, stilrene illustrasjoner, verdenskart og mye annet. Når man skal bestille tapet er det enkelt å plotte inn ønskede dimensjoner, slik at tapetet passer perfekt til akkurat dine vegger.

Når det gjelder bilder får man trykket disse på både lerret og plakat. Sistnevnte er naturligvis en rimeligere løsning, og koster omtrent halvparten av hva det gjør for et lerret. Man kan for øvrig bestille lerret både med og uten ramme. Rammen har en tykkelse på 30 mm og er laget av ask.

Endeløse muligheter med fotoredigering

Noe annet som er ganske praktisk, og som åpner for et hav av muligheter, er at Photowall er behjelpelige med å redigere bildet ditt. Det kan være snakk både mindre og større justeringer. Nå i dag har teknologien kommet så langt at det meste er mulig.

Photowall viser til et eksempel på siden: Et bilde viser en hest i et naturlandskap. Etter redigeringen derimot er hesten byttet ut med en dinosaur. Det er altså kun ens egen fantasi som her setter begrensninger for hva slags veggdekor som skal pryde hjemmet.

Fornøydgaranti

Photowall tilbyr fornøydgaranti: Om man ikke er fornøyd kan man få tilbake pengene innen 30 dager.

Fri frakt

Photowall tilbyr alltid fri frakt.

Besøk Photowall

Sosiale Medier

Du kan følge Photowall på disse sosiale nettverkene.

Kontakt Photowall

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.

Telefon: 21075552