Plukkselv.no info

Drevet av entusiaster

Plukkselv.no skjermbilde Fri frakt: Over 2.000 Betal med: Bankkort, Gavekort, Klarna, Vipps Retur: 14 dagers angrerett (ikke inkl. frakt) Prismatch: Nei Besøk Plukkselv.no

Denne nettbutikken tilbyr produkter relatert til dyrking, sanking og bearbeiding av naturens goder. Plukkselv.no ble startet av to entusiaster som drev med dette på hobbybasis. Det er sjelden en ulempe at entusiasme og personlig interesse utgjør drivkreftene bak et prosjekt.

Utstyr for å nyttgjøre seg av naturens matfat

Plukkselv.no har en egen side for gavetips.
Plukkselv.no har en egen side for gavetips.

Økologiske frø, dyrkekasser, tunneldrivhus i plast, komposteringsbinge, gjødsel, settepoteter, blomsterløker: alt dette er eksempler på varer og produkter du får kjøpt i denne nettbutikken. Vi kunne nevnt enda flere ting, men poenget er at utvalget er ganske variert  – og byr på alt du trenger for å dyrke ting i hagen.

Konserveringsprodukter

Plukkselv.no har også et godt utvalg av produkter relatert til konservering. Dette utvalget byr blant annet på  fermenteringssett, røykeboks, epleskreller, plommestenfjerner, og saftkoker.

Sanking og oppbevaring

Denne nettbutikken tilbyr også utstyr til bærsanking, oppbevaring og insektbeskyttelse. Her kan vi for eksempel nevne bærplukkerbøtte, frysebokser og insektsnett.

Du finner også noen utvalgte bøker her. Dette inkluderer blant annet bøker om kjøkkenhager, spiselige villvekster, økologisk hagebruk, sanking av villsopp, og den slags.

Det er ikke mange nettbutikker som ligner Plukkselv.no, spesielt med tanke på hva denne nettbutikken tilbyr, enten det er snakk om blomsterfrø eller rimelige drivhus. Dessuten skinner det gjennom at nettsiden er drevet av folk som elsker det de driver med.

Verdt å nevne

  • Plukkselv.no tilbyr et gavekort der du selv velger ønsket beløp, med et minstebeløp på 100 kr. Du kan skrive en personlig hilsen til mottakeren, og gavekortet vil sendes på e-post straks kjøpet er utført. Gavekortet er gyldig i 1,5 år.
  • Beløpsgrensen for fri frakt ligger på 2.000 kr. Det er Postens standardsatser som gjelder ved fraktgebyrer på bestillinger under dette beløpet.
Besøk Plukkselv.no

Sosiale Medier

Du kan følge Plukkselv.no på disse sosiale nettverkene.

Kontakt Plukkselv.no

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.

Telefon: 22535551