Posten info

Lag unike frimerker og skilt

Posten skjermbilde Betal med: Bankkort Retur: Angrerett i 30 dager Prismatch: Nei Besøk Posten

Posten Norge AS, bedre kjent som bare Posten, er et statlig heleid post- og logistikkonsern, som blant annet leverer post rundt omkring i hele Norge. Via nettsiden deres tilbyr Posten også enkelte varer relatert til post.

Lag unike frimerker

Nå er jo ikke Posten først og fremst kjent som en nettbutikk, og derfor har de også lagt nettbutikkene til ulike undersider. Posten har én underside for hver av de følgende varekategoriene: postkasser, frimerker, emballasje, skilt.

Bildet viser postkasse-utvalget på Posten.no
Ikke bare er utvalget av postkasser litt dårlig, men hvor blir det av produktbildene?

Vareutvalget er kanskje ikke all verden, men Posten har noen artige tjenester som skiller seg litt ut. Man man kan nemlig lage sine egne frimerker og skilt på nettsiden deres. Når det kommer til frimerker kan man laste opp et personlig bilde, og bruke dette som bakgrunn på frimerket. Valgene er litt mer begrensede når det kommer til utforming av skilt, og er begrenset til et gitt utvalg farger, former, materialer, og størrelser.

Satser på innovasjon

Behovet for tradisjonelle posttjenester avtar stadig. Derfor er Posten opptatt av innovasjon og digitalisering. Blant annet tilbyr Posten en sporingsapplikasjon for deg som vil ha oversikt over dine sendinger.

Posten har også en tjeneste kalt «Digipost», som kort fortalt er en tjeneste for digital post. En annen satsing er digitale frimerker, hvor man får oppgitt en unik kode via telefon eller PC. Denne brukes deretter på samme måte som et vanlig frimerke. I tillegg er Posten i gang med å teste innovative løsninger som postautomat i borettslag, selvkjørende pakkeautomater og har nylig kjøpt en elektrisk semitrailer fra Tesla. Det kan også nevnes at Posten har en av verdens største flåter av elektriske kjøretøy.

Besøk Posten

Sosiale Medier

Du kan følge Posten på disse sosiale nettverkene.

Kontakt Posten

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.

Telefon: 22030000