Skitt Fiske info

Perfekt for dem som fisker

Skitt Fiske skjermbilde Fri frakt: Over 1.000 kr Betal med: Bankkort, Delbetaling, Faktura, Gavekort, Klarna Retur: 100 dagers åpent kjøp og gratis retur Prismatch: Nei Besøk Skitt Fiske

Elsker du fiske, jakt og friluftsliv? Da bør denne nettbutikken være som skreddersydd for deg. Skitt Fiske er nemlig dedikert utelukkende til slike aktiviteter.

Med vekt på fiske

Som nevnt tilbyr Skitt Fiske også jakt– og friluftsprodukter, men det er fiskeutstyr de åpenbart fokuserer på. Ikke bare tilbyr denne nettbutikken alt av det grunnleggende utstyret, slikt som sneller, snører, agn og bly, men har også produkter som pontongbåter, bellybåter og vadeklær.

For deg som driver med spesielle former for fisking, kan det også nevnes at det er lett å finne frem til riktig varekategori. Isfiske, for eksempel, er en av hovedkategoriene.

Elektronikk for friluftsfolk

Bildet viser navigasjonsprodukter som selges på Skittfiske.no
Skitt Fiske har – som vist her – et godt utvalg av navigasjonsutstyr.

Skitt Fiske har også en egen varekategori for elektronikk. Her er det litt av hvert i grunn. Jaktradioer, diverse lykter, hundepeilere, actionkameraer og viltkameraer, ekkolodd og GPS-utstyr er noen av produktene i dette utvalget.

Litt mer overraskende er det kanskje at Skitt Fiske også har noen kjøkkenmaskiner i sitt utvalg. Pølsestappere, Sous-vide-maskiner og kjøttkverner utgjør mesteparten av dette utvalget.

Ukenst fangst

«Uken fangst» er et artig navn på en underside for tilbudsvarer. Her er produktene tydelig merket med rabattprosent og prisavslag sammenlignet med førpris.

Besøk Skitt Fiske

Sosiale Medier

Du kan følge Skitt Fiske på disse sosiale nettverkene.

Kontakt Skitt Fiske

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.

Telefon: 33460757