Smartlapper info

Egenutviklede navnelapper

Smartlapper skjermbilde Fri frakt: Ja Betal med: Bankkort, Faktura, Vipps Retur: 100 dagers angrefrist* Prismatch: Nei

Denne nettbutikken har utviklet sine egne navnelapper. Disse er utviklet for å ikke falle av, enten de er festet på sko eller tekstiler, og teksten skal heller ikke kunne slites bort. Smartlapper tilbyr strykefrie navnelapper, strykemerker, klistremerker, minilapper og tilsvarende produkter. I 2017 kom VG inn som største eier i Navnelapper AS, og eier nå 80 % av selskapet.

*100 dagers angrefrist

Smartlapper tilbyr 100 dagers angrefrist på navnelapper, noe de ikke er forpliktet til. Deres navnelapper regnes nemlig som «tilvirkede» varer, noe som betyr at disse varene lages spesifikt for den enkelte kunde. Likevel opererer Smartlapper med 100 dagers angrefrist, og garantien er ubetinget. Denne angrefristen går inn under det Smartlapper selv omtaler som «Markedets råeste navnelapp-garanti» – en 100 % Fornøyd-garanti. Når det gjelder deres andre produkter, gjelder vanlig angrefrist på 14 dager.

Litt om utvalget

Strykefrie navnelapper, strykemerker, klistremerker, minilapper og skolapper utgjør mesteparten av utvalget til Smartlapper. Det står også at Smartlapper tilbyr navnelapper til sykehjem, til verktøy og til barnehage, men det er ingen vesensforskjell på disse lappene. Det er simpelthen bare for å nevne at navnelappene deres har flere bruksområder.

Billige navnelapper

Priser på Smartlapper.no
Overkommelige priser og informative, visuelle løsninger.

Dersom du er ute etter billige navnelapper på denne nettbutikken, bør du velge «Familiepakke». Denne består av 264 navnelapper (i sort/hvit) for 198 kr. Denne pakken består for øvrig av både klistrelapper, strykelapper og skolapper.

Konkurrentene ligner på hverandre

Det er verdt å merke seg at flere av konkurrentene til Smartlapper, blant annet NORDIC PRINT og Askeladden Navnelapper, også tilbyr Fornøydgarantier.

Det er faktisk flere fellestrekk mellom disse nettbutikkene. Ikke bare har de omtrentlig samme type utvalg, men målgruppen ser ut til å være den samme – småbarnsfamilier med stort behov for merking. I tillegg er designfunksjonen relativt lik, hvor du kan skrive inn din egen tekst, i tillegg til at du kan velge blant flere barnevennlige motiver.

Smartlapper skiller seg imidlertid positivt ut, særlig fra NORDIC PRINT, med mye informasjon på siden – både om firmaet bak, men spesielt da om produktene deres. I forkant av et kjøp, er det alltid en fordel å kunne vite mest mulig om et produkt. I tillegg har Smartlapper flere kjente designere på laget. Fam Irvoll, Camilla Rørvik og Magdalena Sujak har designet flere av motivene og navnelappene i utvalget til Smartlapper.

Sosiale Medier

Du kan følge Smartlapper på disse sosiale nettverkene.

Kontakt Smartlapper

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.

Telefon: 66906966