Smartphoto info

Ledende fotofremkaller

Faktasjekket: 28.08.2021

Smartphoto skjermbilde Betal med: Bankkort, Faktura, Klarna, PayPal Prismatch: Nei Besøk Smartphoto

Siden oppstarten i 1972, den gang kjent som ExtraFilm, har Smartphoto fremkalt millioner av bilder. I dag omtaler Smartphoto seg som den ledende fotoprodusenten i Europa – med hele 50 millioner fornøyde kunder. Denne nettbutikken tilbyr blant annet fotobøker, fotokort, fotokalendere, posters og lerretsbilder av dine egne fotografier.

Massevis av ulike fotoprodukter

De siste årene har det blitt populært å gi bort fotokalendere som gaver. Det kan for eksempel være snakk om en fotokalender med bilder av barnebarna som gave til besteforeldre. Når man kan sende inn sine egne bilder og få dem trykket opp i profesjonell standard, enten det er snakk om foto på et lerretsbilde eller et fotokort, er det jo litt ekstra stas. Produktet er jo langt på vei skapt av brukeren selv.

Bildet viser noen av valgene man har når man skal kjøpe klær med valgfri tekst og foto på.
Smartphoto tilbyr trykk av tekst og bilder på klær.

Smartphoto tilbyr – som nevnt innledningsvis – både fotobøker, fotokort, fotokalendere, posters og lerretsbilder. Hver av disse kommer med ulike valg, for eksempel kommer fotobøkene i ulike størrelser og formater. Man kan også velge type perm, for eksempel hard perm eller perm av lærimitasjon. Når det gjelder fotokort, kan det både være snakk om enkle fotokort, visittkort eller minikort.

Nettbutikken har også en kategori kalt fotogaver, hvor man kan trykke opp bilder på krus, puter, deksler, musematter, veggklokker, og lignende. Kult, hva?

Ellers tilbyr også Smartphoto trykk av bilder eller valgfri tekst på klesplagg som gensere, t-skjorter, samt noe babytøy.

Tematiske fotoprodukter

Det bør også nevnes at Smartphoto har produkter som er skreddersydd for ulike anledninger og begivenheter.

For eksempel er Valentines en egen kategori, hvor man sortere etter gaver til både han og henne. Her får man kjøpt fotobøker, fotokort og lignende med tematikk og design inspirert av kjærlighet. Det samme gjelder andre typer anledninger, som for eksempel konfirmasjon, bryllup, bursdager, også videre.

Smartgaranti

Smartphoto tilbyr også Smartgaranti for de fleste av deres produkter. Denne garantien dekker feil i tekster, bilder og designvalg.

Besøk Smartphoto

Sosiale Medier

Du kan følge Smartphoto på disse sosiale nettverkene.

Kontakt Smartphoto

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.

Telefon: 69172800