Soundgarden info

Markedets beste utvalg av hodetelefoner

Faktasjekket: 28.08.2021

Soundgarden skjermbilde Fri frakt: Over 1.000 kr Betal med: Bankkort, Delbetaling, Faktura, Klarna, Vipps Retur: 14 dagers angrerett (ikke inkl. frakt) Prismatch: Nei Besøk Soundgarden

Denne nettbutikken fører kvalitetsprodukter innen lyd og bilde, og ifølge dem selv har Soundgarden markedets beste utvalg av hodetelefoner. Dette er en typisk spesialistforretning der de ansatte har god og relevant ekspertise.

Hodetelefoner til enhver anledning

Utvalget av hodetelefoner skal angivelig være markedets beste, som nevnt innledningsvis. Det er alltid vanskelig å ettersjekke slike påstander, men vi kan i det minste slå fast at utvalget omfatter flere ulike typer hodetelefoner. Underkategoriene inkluderer blant annet Trådløse Ørepropper, Trådløse hodetelefoner, Gaming headset, High-end hodetelefoner, også videre. Forsterkere for hodetelefoner finner du også i dette utvalget. 

Bildet viser noen av de dyreste hodetelefonene på Soundgarden.no
Når kun det beste er godt nok: Soundgarden har en del profesjonelle hodetelefoner.

Prisnivået er også variert, her får du både high-end-hodetelefoner og hodetelefoner i budsjettklassen. For å illustrere dette kan vi trekke frem Audeze LCD-4Z, en flaggskipmodell fra merket Audeze. Da denne saken ble skrevet lå prisen på nærmere 57.500 kr. Samtidig har altså Soundgarden også et godt utvalg av hodetelefoner av den rimeligere sorten.

Bredt og variert utvalg

Utvalget av høyttalere er også variert og bredt. Ikke bare prismessig, men også med tanke på type høyttaler. Her kan du finne gulvstående høyttalere, stativhøyttalere, vegghøyttalere, senterhøyttalere, Atmos-høyttalere, trådløse høyttalere, multiromshøyttalere, og enda flere ulike typer. Som nevnt ser vi også her stor variasjon i prisnivået, helt fra rimelige høyttalere til under tusenlappen, til høyttalere på godt over 350.000 kr. 

Når det kommer til kategoriene Stereo og Hjemmekino kan vi i grunn anvende benytte samme konklusjon som i de foregående varegruppene: utvalget er godt og variert, både med tanke på pris og produkttype. Her kan du finne produkter som tilfredsstiller alle typer kunder, også de mest kresne. Det kan også nevnes at Soundgarden har et ørlite utvalg av møbler, blant annet en TV-benk i glass. Utvalget av radioer er før øvrig også relativt bra.

Gratis hjembefaring

En artig tjeneste Soundgarden tilbyr er hjembefaring. Dette innebærer at Soundgarden besøker kunden og vurderer hva som vil gi den beste lyd- og/eller bildeopplevelsen. Soundgarden er også behjelpelige med å sette opp anlegg. 

Besøk Soundgarden

Sosiale Medier

Du kan følge Soundgarden på disse sosiale nettverkene.

Kontakt Soundgarden

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.