Tailor Store info

Skreddersydd etter dine mål

Tailor Store skjermbilde Fri frakt: Over 999 kr Betal med: Bankkort, Faktura, PayPal Retur: 14 dagers angrerett (ikke inkl. frakt) Prismatch: Nei Besøk Tailor Store

Dette er en litt annerledes nettbutikk. Tailor Store ble i utgangspunktet startet for å tilby skreddersydde dresskjorter på nett. Nå kan nettbutikken deres skilte med en ganske artig og unik funksjon: Her kan man nemlig designe sine egne klær.

Penklær for mann og dame

Det er åpenbart at Tailor Store har sans for stil. Her vil man finne man noe som passer både i bryllupet, styreledermøtet, og i hageselskapet. Tailor Store tilbyr skjorter, pikégensere, dresser, og en rekke ulike type accessoirer. Blant annet får man her tak i silkeslips, mansjettknapper, belter, jakkenåler, også videre.

Det bør riktignok sies at utvalget for damer er ganske begrenset sammenlignet med utvalget for menn. Talior Store har for øvrig en egen kategori for profilklær, uniformskjorter, og presteskjorter.

Lag din egen dress

Bildet viser dressdesignerfunksjonen på Tailorstore.no
Med denne funksjonen kan man designe sin egen dress.

Denne nettbutikken har en designfunksjon for følgende plagg: Skjorte, dameskjorte, pikégenser og dress. For å ta dress som et eksempel, kan man blant annet velge passformtype, stoff, fôr, knapper, knappetråd, og mye mer. Utrolig kjekt for dem som vil ha dressen sin akkurat slik de ønsker å ha den selv.

Bærekraftig mote

Tailor Store både eier og driver i dag sin egen produksjon. Tailor Store er spesielt opptatt av sosialt og miljømessig ansvar, og alle deres CO2-utslipp kompenseres ved at de driver utplanting av ny regnskog på Sri Lanka. Dette gjør at selskapet er karbonnøytralt. I tillegg er Tailor Store opptatt av god lønn og rettferdig behandling av arbeiderne deres.

Medlemsklubb

Tailor Store har en gratis medlemsklubb for alle dem som ønsker seg eksklusive tilbud og nyheter. Nettbutikken tilbyr også gratis forsendelse av nytt plagg dersom man opplever at passformen til et mottatt plagg ikke er riktig.

Besøk Tailor Store

Sosiale Medier

Du kan følge Tailor Store på disse sosiale nettverkene.

Kontakt Tailor Store

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.