Tanum info

Ærverdig bokhandel

Tanum skjermbilde Fri frakt: Over 399 kr* Betal med: Faktura, Vipps Retur: 14 dagers angrerett (ikke inkl. porto) Prismatch: Nei Besøk Tanum

Dette er en velkjent norsk bokhandel med røtter helt tilbake til 1800-tallet. I tillegg til fysiske butikker, har Tanum også en nettbutikk som vi skal se nærmere på i denne artikkelen.

En typisk bokhandler

Med sitt utvalg av populærlitteratur, faktalitteratur og studielitteratur, fremtrer Tanum som en typisk bokhandler. Utvalget er slik man forventer seg, og har naturligvis mest fokus på de bøkene som selger godt hos massene.

I tillegg til sitt solide utvalg av bøker, har Tanum også en del andre produkter – produkter som før øvrig ofte forventes å være en del av varesortimentet hos en bokhandler.

Bildet viser noen av e-bøkene på Tanum.no
Tanum har en egen tilbudsside for e-bøker. Det hadde imidlertid vært kjekt med noen filtreringsmuligheter her.

Her kan man for eksempel nevne notatbøker, brettspill, puslespill, og skoleutstyr – som pennal og skolesekker.

Brettspillene i Tanums utvalg er stort sett familiespill eller klassiske brettspill, som blant annet Jenga og Yatzy. Outland, for eksempel, tilbyr også andre typer brettspill for dem som er interessert i slikt.

Tanum selger for øvrig også e-bøker via sin nettbutikk, med et utvalg som er ganske bra.

Egen løsning for bedriftskunder

Tanum har også en egen løsning for bedriftskunder, som gir en rekke fordeler. Blant annet får man maks rabatt på alle nyheter, levering på døren, kvantumsrabatter og en egen kontaktperson. Tanum selger for øvrig også e-bøker via sin nettbutikk.

Fri frakt

* Forsendelser til Svalbard medfører et fraktgebyr på 150 kr.

Besøk Tanum

Kontakt Tanum

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.

Telefon: 21897300