Telemark Skilt info

Skilt til ulike formål

Telemark Skilt skjermbilde Betal med: Bankkort, Faktura, Vipps Retur: Angrerett i 14 dager Prismatch: Nei Besøk Telemark Skilt

Telemark Skilt er en produksjonsbedrift som lager skilt til ulike formål. Nettbutikken deres tilbyr blant annet postkasseskilt, dørskilt, navneskilt, og ID-brikker for kjæledyr.

Lys og trivelig nettside

Hvite eller lyse bakgrunner ser ut til å være i vinden om dagen, og benyttes av en stor andel av norske nettbutikker. Dette gjelder også Telemark Skilt. Lyse bakgrunner gjør gjerne at andre elementer stikker seg lettere ut, og dessuten gir det et luftig preg.

Bildet viser noen av skiltene på Telemarkskilt.no
Telemark Skilt har blant annet rimelige postkasseskilt i sitt utvalg.

Øverst vises ulike kampanjer eller tilbud, og nedenfor får man se et utvalg av postkasseskilt og dørskilt. Med relativt store bilder, som også kan forstørres ved å klikke på dem, er det lett å få et inntrykk av de ulike skiltene. Prisene er for øvrig også svært overkommelige.

Unike skilt

Telemark Skilt skriver også at de kan lage unike skilt, og har derfor laget en egen underside med tilhørende kontaktskjema kun til dette formålet. Det ser ut til at de har best utvalg innen postkasseskilt, men som beskrevet innledningsvis har de også en del andre skilttyper.

Besøk Telemark Skilt

Sosiale Medier

Du kan følge Telemark Skilt på disse sosiale nettverkene.

Kontakt Telemark Skilt

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.

Telefon: 35296100