Telia info

Nordens største leverandør av mobiltjenester

Telia skjermbilde Fri frakt: Ja Betal med: Bankkort Toll: Prisene er inkludert toll Retur: 14 dagers angrerett (inkl. frakt) Prismatch: Nei Besøk Telia

Telia er først og fremst kjent som en leverandør av mobiltjenester. Telia har imidlertid også en nettbutikk, hvor de tilbyr mobiler, nettbrett og diverse tilbehør.

Svært begrenet utvalg

Telia har et ganske smalt utvalg når det kommer til samtlige av de nevnte produktene. Utvalget er best når det gjelder tilbehør. Her finner man blant annet en rekke ulike mobiler, ørepropper, PopSockets, mobiler, PowerBanker, også videre.

Bildet viser noen av mobilene i Telias utvalg.
Mobiler er den største varegruppen på Telia.no. Legg merke til at abonnement uten binding kommer i tillegg.

Når det gjelder mobiler, finner man et par titalls ulike modeller fra merkevarer som Apple, Doro, Huawei, Samsung og Sony.

Abonnement, bredbånd og fornøydgaranti

Telia tilbyr naturligvis også mobilabonnement og mobilt bredbånd via sin nettbutikk. Det er også verdt å nevne at Telia tilbyr kunder en prøveperiode på to måneder. Er man ikke fornøyd, får man pengene tilbake.

Betalingsmetoder

Foreløbig ser det ikke ut til at Telia har noen oversikt over hvilke betalingsmetoder de tilbyr. Det står heller ikke noe om dette i deres kjøpsbetingelser.

Besøk Telia

Sosiale Medier

Du kan følge Telia på disse sosiale nettverkene.

Kontakt Telia

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.

Telefon: 92405050