Toshiba Varmepumper info

Spesialtilpassede varmepumper

Toshiba Varmepumper skjermbilde Betal med: Delbetaling Prismatch: Nei Besøk Toshiba Varmepumper

Denne nettbutikken fører utelukkende varmepumper, samt noe tilhørende utstyr. Toshiba har over 60 års erfaring i varmepumpemarkedet. Tilbyr 16 års varmepumpeforsikring, samt gratis befaring.

Varmepumper tilpasset det nordiske klimaet

Toshiba har som nevnt lang erfaring med varmepumper. Faktisk er dette japanske merket en av verdens ledende leverandører av luft-til-luft-varmepumper. Toshiba har inngått et samarbeid med importøren ABK-Qviller for å tilpasse produktene det nordiske klimaet. Disse varmepumpene kan også brukes som aircondition. Slik kan du få nytte av varmepumpen både på vinterstid og sommerstid.

Fordelene med varmepumper er at du får en jevn temperatur hele året, og ikke minst at du kan kutte strømkostnadene med opptil 40 %. Dessuten er jo varmepumper et miljøvennlig tiltak.

Informative produktsider

Denne nettbutikken fører 15 ulike varmepumpe-modeller, i prisklasser fra 8.000 og opp til 41.000 kr. Toshiba har 4 billige varmepumper, som alle koster mindre enn 15.000 kr.

Bildet viser to av varmepumpene i utvalget til Toshibavarmepumper.no
Ryddig oversikt: Toshiba oppgir en del nyttig info om produktene sine.

Hver varmepumpe er rangert etter følgende kriterier: Varmeeffekt, Strømsparing, Stillegående og Funksjoner. Produktsidene inneholder utfyllende informasjon. Blant annet står det følgende om modellen Toshiba Daiseikai 9 25: Den er fabrikktestet til -30 °C, den har peismodus, er kompatibel med WiFi, og har et lavt støynivå. Ytterligere funksjoner og kvaliteter er også beskrevet.

I oversikten over alle varmepumpene står det også litt om hver av modellene. Om den nevnte modellen står det følgende. «Høy varmeeffekt. Meget stillegående. Rå på strømsparing. Energiklasse A+++ og årsvarmefaktor (SCOP) på hele 5,1 – denne luft-luft-varmepumpen er og blir suverent best i klassen.»

Tilbehør

Toshiba har også noen få produkter i kategorien «Tilbehør». Her finner du noen få ulike styringsenheter for varmepumper, basert på enten SMS eller app. Ellers tilbyr Toshiba to ulike varmepumpehus (tre og metall), i tillegg til et varmepumpetak i metall.

Finn din lokale forhandler

På nettsiden kan du enkelt skrive inn postnummer og dermed få informasjon om din nærmeste forhandler av Toshiba-produkter. For øvrig kan du lese mer om Toshibas øvrige produkter i Norge på Toshiba.no.

Besøk Toshiba Varmepumper

Sosiale Medier

Du kan følge Toshiba Varmepumper på disse sosiale nettverkene.

Kontakt Toshiba Varmepumper

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.

Telefon: 23170520