Coolshop skjermbilde

1 Coolshop

Variert utvalg og gunstige vilkår

Coolshop tilbyr mange titalls fotballmål i ulike prisklasser og størrelser. Disse målene er ment for trening og eventuelt kamper mellom småbarn. Har også noen solide og stødige modeller i aluminium. Her får du kjøpt fotballmål fra My Hood, Exit, Outsiders, også videre. Legg merke til den lave grensen for fri frakt. I tillegg bør du vite at Coolshop tilbyr prismatch.

Pris: 380 - 3.500 kr Fri frakt: Over 269 Betal med: Bankkort, Faktura, Klarna
Besøk Info
Fra vårt nettverk:

Lån & Kreditt

Kvalitetstid.no skjermbilde

5 Kvalitetstid.no

Tradisjonelle og unike spill for hele familien

Kvalitetstid.no har 3 produkter i sin kategori for fotballmål. Utvalget består henholdsvis av et sammenleggbart fotballmål, samt fotballmål med kun ramme, samt nett til fotballmål. Alle disse produktene er for øvrig fra Funtoplay, som - ifølge nettbutikken selv - er "markedets beste mål å ha i hagen", og skal angivelig brukes av fotballklubber i hele Europa.

Pris: 1.190 - 1.790 kr Fri frakt: Nei Betal med: Bankkort, Klarna, Vipps
Besøk Info
Torshov Sport skjermbilde

6 Torshov Sport

Spesialist på klubbhandel

Torshov Sport har for øyeblikket kun ett fotballmål i utvalget. Her er det snakk om et såkalt pop-up-mål (120x75 cm) fra Bazooka. Målet bøyer seg om du skulle falle på det, slik at du unngår skader. Merk at målet er for stort til å bli sendt med Helthjem, og vil derfor leveres til nærmeste utleveringssted. Fraktkostnad må derfor medregnes.

Pris: 1.45 kr Fri frakt: Over 1.300 Betal med: Bankkort, Delbetaling, Faktura, Vipps
Besøk Info