vidaXL info

Kjempeutvalg og alltid fri frakt

Faktasjekket: 10.09.2021

vidaXL skjermbilde Fri frakt: Ja Betal med: Bankkort, Delbetaling, Faktura, Klarna, PayPal Retur: 30 dagers returrett (inkl. frakt) Prismatch: Nei

Denne nettbutikken fører et stort utvalg av produkter, blant annet produkter relatert til hjem, hage, garasje, DIY og klær. vidaXL skriver selv at de ønsker å henvende seg til prisbevisste forbrukere, og at de derfor baserer seg på et konkurransedyktig prisnivå.

Mer enn 12.000 ulike møbler

La oss innledningsvis ta en titt på nettbutikkens viktigste varekategorier. For å begynne med møbler: utvalget ligger på godt over 12.000 ulike møbler, noe som er ganske bra – særlig med tanke på at dette bare er én av mange kategorier. I tillegg til mange av de ordinære møbeltypene, byr dette utvalget også på egne kategorier for hyttemøbler, baby- og småbarnsmøbler, kontormøbler og hagemøbler. Her finner du også et solid utvalg av skillevegger, med et par hundre ulike modeller å velge blant.

Massevis av spennende produkter

Kategorien Hjem og Hage byr på tusenvis av produkter. Her vil du oppdage et svært variert utvalg. Blant annet tilbyr vidaXL manuelle saltspredere, plantekasser, grensager, hagebuer og hagebruer. Partytelt og hagepergola er to andre eksempler. Har også bambuspinner og blomsterpinner, og den slags.

Bildet viser et av de mange spennende produktene på Vidaxl.no
Spennende produkt: Med denne postkassen skiller man seg raskt ut i nabolaget.

Dette med at utvalget er variert gjelder mange av kategoriene. Kategorien Dekor, som består av over 4.700 ulike produkter, byr blant annet på postkasse av rustbestandig bronse, pinnsvinhus og champagnekjøler formet som en hatt.

Ikke alle kategoriene består av flere tusen produkter. Blant annet består kategorien Kjøkken og spisestue av omtrent 500 produkter. Dette utvalget byr først og fremst på kjøkkenapparater og kjøkkenredskaper

Videre kan vi også nevne at nettbutikken har et par hundre babyprodukter. Her kan du blant annet kjøpe barnevogner, babyhusker, babysvøper, lekegrinder og babymatprosessor.

Rimelige priser

vidaXL opplyser om at de kan tilby gode priser fordi de har full kontroll over alle prosesser i verdikjeden. Deres suksess, ifølge dem selv, skyldes at de kjøper direkte fra kilden, og at de stadig anstrenger seg for å oppnå kostnadsreduserende tiltak – uten at dette skal påvirke kvaliteten negativt. Videre kan man lese at vidaXL har basert seg på produkter med høy etterspørsel. Blant annet har vidaXL en del billige sofabord.

Kundeservice

vidaXL benytter seg av kundebehandlere som snakker språket til det landet nettbutikken er lokalisert i. Med andre ord: her slipper du knotete samtaler på gebrokkent engelsk.

Kontakt vidaXL

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.