Villoid info

Samarbeider med influensere

Faktasjekket: 12.10.2021

Villoid skjermbilde Fri frakt: Over 500 kr Betal med: Bankkort, Delbetaling, Faktura, Klarna, Vipps Retur: 60 dagers åpent kjøp* Prismatch: Nei Besøk Villoid

Villoid er en nettbutikk som håndplukker utvalget sammen med nasjonale og internasjonale influensere. Før i tiden fantes trendsetterne på TV og reklameplakater, mens nå i dag er det Instagram-stjernene som virkelig setter trendene.

Håndplukket utvalg

Det er ikke nødvendigvis slik at et smalt utvalg er dårlig. Heller 10 råflotte plagg enn 100 stygge plagg, eller hva? Og ikke minst kan et enormt utvalg ofte være litt uoversiktlig. Det kan også være lettere å forholde seg til en viss type stil om man begrenser utvalget litt. I Villoids  tilfelle er jo utvalget håndplukket av influensere, noe som kan være et kvalitetstegn. For størrelsen på utvalget er nemlig ikke superimponerende.

Bildet viser noen av klokkene man får kjøpt på Villloid.no
Stilige klokker: Villoid har EYK-klokker i sitt utvalg. Legg merke til at Villoid opplyser om lagerstatus.

Enkelte av underkategoriene består av et par hundre plagg, mens andre kun består av noen titalls plagg. Utvalget av dameklær inkluderer bukser, jakker, topper, gensere, jumpsuits og den slags. Også badetøy, loungewear og undertøy inngår i utvalget.

Utvalget av sko er desto smalere. Boots, sandaler og joggesko utgjør mesteparten av utvalget.

Bra utvalg av accessoirer

Når det gjelder accessoirer, ligger utvalget på noen hundre ulike produkter, noe som ikke er så verst. Her finner du en del luer, vesker, skjerf og hatter.

Også solbriller inngår i dette utvalget, med litt i underkant av 100 ulike modeller – som for øvrig inkluderer både Oakley- og Ray Ban-modeller.

Ellers kan det også nevnes at du får kjøpt noen få klokker her, samtlige av dem er EYK-klokker.

Villoid-appen

I 2015 lanserte Villoid en app, som blant annet gir muligheten til å lage style boards og shoppe i over 180 land. Villoid gjør et poeng ut av at store selskaper som ELLE, Apple, Forbes og The Sunday Times har «lagt sin elsk på Villoid», som de selv skriver.

60 dagers åpent kjøp

* Dersom du sender tilbake en vare innen 14 dager, vil du få pengene tilbake. Om du sender tilbake en vare etter 14 dager, får du i stedet en tilgodelapp. Du betaler selv for returkostnaden.

Besøk Villoid

Sosiale Medier

Du kan følge Villoid på disse sosiale nettverkene.

Kontakt Villoid

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.