Webzoo info

Stort utvalg i flere prisklasser

Webzoo skjermbilde Betal med: Bankkort, Delbetaling, Faktura, Klarna Retur: 14 dagers angrerett (ikke inkl. frakt) Prismatch: Nei Besøk Webzoo

Denne nettbutikken tilbyr fôr og utstyr til kjæledyr som hunder, katter, fugler, gnagere og reptiler. Webzoo tilbyr produkter både til privatpersoner og til det profesjonelle markedet.

Alt du trenger til hunden og katten

Hunder og katter er jo våre mest populære kjæledyr. Av den grunn har naturligvis Webzoo et bra utvalg av fôr og utstyr for disse dyrene. Her finner man både tørrfôr, våtfôr og belønningssnacks. Utvalget av utstyr er det heller ikke noe i veien med. Her finner man katteluker, tannkrem for katter, hundeklær, transportbur, hundeleker, og mye annet.

Bildet viser et av terrariumene på Webzoo.no
Spennende hobby: Webzoo tilbyr også terrarium.

Gnagere, fugler og reptiler

Webzoo har ellers enkelte produkter for gnagere og utefugler. Utvalget her er nok ikke all verdens. Blant sortimentet finner man produkter som fuglebur, høy, hamsterfôr og løpehjul.

Når det kommer til burfugler er utvalget bedre igjen. Her kan man nevne produkter som fuglesand, sandpinner, redemateriale, frøautomater, også videre.

Webzoo har dessuten et bra utvalg – muligens Norges beste utvalg ifølge dem selv – av reptilutstyr. Dette er for øvrig en dyrebutikk som også tilbyr levende reptiler.

Alt innen akvarium

Akvarium, enten man foretrekker ferskvanns- eller saltvannstypen, krever en del utstyr. Webzoo ser ut til å ha det aller meste av det man trenger. Her finner man en rekke akvarier, akvariefisk og akvarieplanter. I tillegg har Webzoo et stort utvalg av det nødvendige tekniske utstyret: akvariefilter, kullfilter, fosfatfilter, UV-lysrør, nitratfilter, og mye annet.

Annet

Webzoo opererer med en leveringstid på 1-4 arbeidsdager. Unntak kan naturligvis forekomme. Denne nettbutikken er for øvrig helnorsk.

Besøk Webzoo

Sosiale Medier

Du kan følge Webzoo på disse sosiale nettverkene.

Kontakt Webzoo

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.