XLMOTO info

Stor leverandør av MC-produkter

XLMOTO skjermbilde Fri frakt: Over 1500 kr (gjelder ikke store og tunge produkter) Betal med: Bankkort, Faktura, Gavekort, PayPal, Postoppkrav Retur: 60 dagers åpent kjøp* Prismatch: Ja Besøk XLMOTO

Dette er en nettbutikk for dem som kjører motorsykkel, med et godt utvalg av både reservedeler, tilbehør, og andre MC-relaterte produkter.

Midt i blinken for den MC-frelste

MC-hjelmer, skinndresser, drikkesekker, vindskjermer, velteklosser, også videre – her er det nok av MC-produkter å velge mellom. Forsiden viser aktuelle tilbud og kampanjer, og kunder kan gi tilbakemeldinger på enkeltprodukter. Resultatet av disse tilbakemeldingene vises også på forsiden.

Klær og accessoirer

Litt overraskende er det muligens at XLMOTO også har en del klær og accessoirer i sitt sortiment. På XLMOTO finner man plagg som skjorter, capser, jakker og vinterklær. Utvalget inkluderer både dameklær og herreklær.

Bildet viser noen av produktene for damer på Xlmoto.no
XLMOTO har en egen kategori for MC-utstyr til damer.

Man finner også enkelte sko her, både MC-støvler, slippers og hverdagssko. Lommebøker, belter, paraplyer og nøkkelringer er blant produktene man finner i accessoir-kategorien.

Salgsbetingelser, garantier og levering

XLMOTO tilbyr gratis størrelsesbytte, samt gratis frakt på kjøp som overstiger 1500 kr. Nettbutikken opererer også med en prisgaranti, som er slik at dersom man finner et produkt billigere hos en annen leverandør, vil XLMOTO tilby det samme produktet til samme pris.

Ettersom XLMOTO har et stort distribusjonssenter midt i Europa, kan de også levere varer relativt raskt, enten man bor i Norge eller Sveits. De skriver selv at på grunnlag av deres størrelse kan de tilby lavere priser enn deres konkurrenter.

Åpent kjøp og returer

* Angående åpent kjøp og returer bør man lese mer om dette på nettsiden deres. Det er nemlig en del unntak og ulike betingelser som kan spille inn. XLMOTO tilbyr blant annet fri returfrakt ved bruk av ferdigfrankert returseddel om man ønsker bytte av størrelser på klær og beskyttelser. Ellers tilbyr XLMOTO også åpent kjøp i 60 dager.

Besøk XLMOTO

Sosiale Medier

Du kan følge XLMOTO på disse sosiale nettverkene.

Kontakt XLMOTO

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.

Telefon: 23960234