Zara info

Stilsikker mote

Zara skjermbilde Betal med: Apple Pay, Bankkort, Delbetaling, Faktura, Gavekort, Klarna, PayPal Toll: Prisene er inkludert toll Retur: 14 dagers angrerett* Prismatch: Nei Besøk Zara

Zara er et av de virkelig store internasjonale motefirmaene. I denne artikkelen skal vi se nærmere på den norske nettbutikken deres.

Stilsikkert

Bildet viser noen av skoene på Zara.no
Elegant stil: Mange av skoene i Zara’s utvalg ser ut som om de kunne vært langt dyrere.

Zara har et godt utvalg av klær, først og fremst for damer, men utvalget for herrer og barn er heller ikke til å kimse av.

For damene tilbyr Zara blant annet blazere, kåper, ytterjakker, jumpsuits, skjorter, skjørter: Ja, i grunn de fleste type ordinære plagg. Zara har også dresser for kvinner og strandtøy. Man trenger heller ikke å være moteekspert for å se at plaggene til Zara er nøye utvalgt. Stil og eleganse går igjen som en rød tråd.

Ellers finner man også litt accessoirer her, som for eksempel vesker. I tillegg har Zara et ok utvalg av sko, både for damer og herrer.

For herrene finner vi også en rekke ordinære plagg: Blazere, vinterjakker, gensere, bukser, også videre. Zara har også et visst utvalg av dresser for menn. Når det gjelder barn, finner man klær både for de yngste og de eldste. Også her finner man de fleste type ordinære plagg, og også klær som joggedress, snekkerbukser og undertøy. Utvalget byr blant annet på en del billige barneklær.

Store produktbilder

Rent visuelt skiller Zara seg litt ut i mengden. Ikke bare ser nettsiden ut som en motekatalog i seg selv, med stilsikker typografi og flotte bilder, men også selve produktsidene er jo verdt en titt i seg selv. I motsetning til en del konkurrenter, vises nemlig hvert produkt frem med et stort bilde av en modell. For mange kan dette være til stor hjelp, da man lettere får et inntrykk av hvordan plagget egentlig tar seg ut. Samtidig kan det tenkes at andre lar seg irritere: Det ar nemlig lengre tid å bla seg gjennom utvalget.

Retur

* Zara refunderer normalt fraktkostnadene ved en retur. Unntak gjøres dersom man ikke velger en annen frakttype enn den rimeligste typen standardfrakt Zara tilbyr.

Besøk Zara

Sosiale Medier

Du kan følge Zara på disse sosiale nettverkene.

Kontakt Zara

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.

Telefon: 80031048