Zoopermarked info

Gunstig kundeklubb

Zoopermarked skjermbilde Fri frakt: Over 500 kr Betal med: Bankkort, Delbetaling, Faktura, Klarna, Vipps Toll: Nei Retur: 30 dagers angrerett Prismatch: Ja Besøk Zoopermarked

Denne nettbutikken tilbyr det meste (om ikke alt?) kjæledyret ditt trenger. Zoopermarked har leker, fôr og massevis av diverse utstyr til hund, katt, gnager, fugl, reptiler, hester og andre dyr. Utvalget byr blant annet på akvariumer, fôrautomater, kloremøbler, ridestøvler og annet rideutstyr, og mye mer.

Supert utvalg (med prismatch!)

Zoopermarked har åpenbart et kjempeutvalg. Hovedkategoriene er som følger: Hund, Katt, Gnager, Fugl, Akvarium, Reptil, Hest, Andre dyr, og Veterinærfôr. Alle disse har selvsagt en rekke underkategorier. Nedenfor tar vi for oss noen «stikkprøver».

Underkategorien Hundeleker har nærmere 300 leker. Her er variasjonen temmelig god: Her får du kjøpt en dings som kaster ball av seg selv, robuste tyggeleker og mye mer. Underkategorien Pleiemidler & Hygiene (under Katt) høres muligens ut som en skrinn kategori, men her kan man faktisk velge blant 60 ulike produkter. Katteparfyme, ørretolje, ørerens og flåttmidler er bare noen av produktene her.

Bildet viser noe av kattematen i utvalget til Zoopermarked
Zoopermarked har mye forskjellig kattemat, og legg merke til prisene.

I denne beskjedne artikkelen kan vi umulig gå innom samtlige kategorier: Det er nemlig så mange av dem, og hver av hovedkategoriene har som nevnt et drøss av underkategorier. Poenget er uansett: Her er det massevis av produkter.

Vi skal likevel trekke frem et par av kategoriene som fortjener litt oppmerksomhet. Dersom du ønsker å lese mer om lignende nettbutikker som denne, har vi også skrevet om andre dyrebutikker på nett.

Masse saker til den akvariefrelste

Zoopermarked har mer enn 20 akvarier i utvalget, samt produkter som: Akvariebord, filtermateriale, lysstoffrør, armaturer, luftpumper og mye mer. Akvariene fås kjøpt i flere ulike prisklasser, fra det billigste akvariet til 2.300 kr og opp til det dyreste, på 13.000 kr.

Utvalget ellers

Som nevnt har Zoopermarked generelt et godt utvalg, enten du er glad i gnagere, fugler, hunder eller katter. Zoopermarked har også en kategori kalt Hest. Denne har riktignok en del diverse utstyr, blant annet ridestøvler, hodelag og ridepisker, men utvalget her står ikke i stil med resten av sortimentet. Hver av underkategoriene har gjerne kun et par produkter hver.

Reptilkategorien er heller ikke den største, men har i alle fall noe fôr, dekor og lamper. Til sist bør kategorien Veterinærfôr nevnes, denne har nemlig hele 180 ulike produkter.

Club Zoopermarked

Denne nettbutikken har også en kundeklubb som gir deg noen gode fordeler. Først og fremst sparer man 4 % i bonus på hvert av kjøpene man gjør her. To ganger i året blir denne bonusen frigitt, og kan brukes til å handle i nettbutikken. Dem som handler for mer enn 10.000 kr i løpet av et år vil bli oppgradert til Gull-medlem, noe som innebærer en bonus på 8 % på alle kjøp. Denne ordningen må jo være svært gunstig for enhver dyreeier? De fleste vil jo bruke i alle fall 10.000 kr i året på kjæledyret sitt. Om alle kjøpene legges til Zoopermarked er det altså mulig å spare en del penger.

Besøk Zoopermarked

Kontakt Zoopermarked

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.

Telefon: 23964888