ZooVillage info

Håndplukket utvalg og kjente merker

ZooVillage skjermbilde Fri frakt: Over 1.000 kr Betal med: Bankkort, Delbetaling, Faktura, Klarna Toll: Inkludert i prisen Retur: 14 dagers angrerett (inkl. frakt) Prismatch: Nei Besøk ZooVillage

Denne nettbutikken tilbyr klær, sko og accessoirer for damer og menn. ZooVillage fører mange kjente klesmerker, og har fokus på tidsriktig mote. ZooVillage har også et mindre utvalg av klær og diverse tilbehør for ungdom.

Middels utvalg av klær

ZooVillage kan ikke sies å være blant nettbutikkene med best utvalg av klær. Utvalget av dameklær ligger på rundt 1.300 plagg. Utvalget av herreklær – mer enn 2.000 plagg.

Bildet viser noen av Dr. Martens-skoene i utvalget på ZooVillages nettbutikk.
Dr. Martens: ZooVillage har noen av markedets stiligste boots i sitt utvalg.

Klesutvalget omfattes naturligvis av alle de mest brukte plaggene: gensere, bukser, jeans, undertøy, skjorter, kjoler, skjørt, dresser – også videre. Skoutvalget består blant annet av boots, vintersko, støvler, gummistøvler og tøfler. Av accessoirer finner du i hovedsak hodeplagg på ZooVillage, for det meste capser og luer.

Skoutvalget er heller ikke så imponerende, med et par hundre sko for damer og menn.

Håndplukket utvalg

På sin Om Oss-side skriver ZooVillage følgende: «I dag har vi et håndplukket utvalg av klær, sko og tilbehør fra over 100 ulike varemerker – som vi er stolte forhandlere av på nettet.» Man kan også lese at ZooVillage har drevet med nøye utplukking av varemerker helt siden oppstarten i 1998.

Middels til høye priser – men bedre kvalitet

Prisnivået er ikke blant det laveste i markedet. Det skyldes antagelig ZooVillage fører mange klesmerker som er velkjente for høy produktkvalitet.

Besøk ZooVillage

Sosiale Medier

Du kan følge ZooVillage på disse sosiale nettverkene.

Kontakt ZooVillage

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.