Apotek 1 info

En velkjent apotekkjede

Apotek 1 skjermbilde Betal med: Bankkort, Faktura, Vipps Retur: Angrerett innen 14 dager, ikke inkl. frakt Prismatch: Nei Besøk Apotek 1

Apotek 1 er en stor apotekkjede, med over 300 apoteker i Norge. I denne artikkelen skal vi se nærmere på nettbutikken deres, nemlig Apotek1.no.

Enkel og ryddig nettside

Med hvitt og grønt design får man assosiasjoner til både renhet og sunnhet. Det er viet mye plass til kampanjer som gjelder for begrensede perioder, som for eksempel egne tilbud rundt juletider. Samtidig er menyen godt fremhevet, og har et stort søkefelt hvor det står: «søk blant 10 000 produkter og råd».

Bildet viser tilbudssiden på Apotek1.no
Apotek1 har en egen underside for tilbudsvarer. Her kan man gjøre noen skikkelige kupp.

Det er lett å finne frem på nettsiden, og de ulike funksjonene fungerer bra. Blant annet kan man bestille reseptvarer, finne apoteker, melde seg inn i kundeklubben, sjekke tilbudsvarer eller sette opp abonnement på medisiner man bruker fast.

Utvalget innen helseprodukter er godt, og dekker nok behovene til de aller fleste. Her får man tak i produkter som doseringsutstyr, blodsukkerapparater, kosttilskudd, selvheftende kompresser og mye annet. Nettbutikken har også produkter for klinikker og veterinærer.

Apotek 1 har også et bra utvalg innen kroppspleie, og byr blant annet på en rekke ulike kremer og salver. Med over 300 produkter å velge blant er heller ikke utvalget av sminke så verst. Utvalget inkluderer mineralpudder, foundation, neglelakk og mye mer.

Kundeklubb med gunstige tilbud og fordeler

Apotek 1 har en kundeklubb hvor medlemmer får en rekke fordeler. Et av de faste klubbtilbudene heter «Mitt Produkt». Her velger man seg ut ett produkt fra et gitt utvalg, og får deretter 20 % rabatt på fremtidige kjøp av denne varen.

Utover dette dukker det opp ulike spesialtilbud som varer en begrenset periode. Enkelte rabatter gjelder kun i de fysiske apotekene, og ikke i nettbutikken.

Apotek 1 har for øvrig utviklet en egen app for iPhone og Android-telefoner.

Besøk Apotek 1

Sosiale Medier

Du kan følge Apotek 1 på disse sosiale nettverkene.

Kontakt Apotek 1

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.

Telefon: 67900030