Babyshop.no info

Godt utvalg for barn fra 0-10 år

Faktasjekket: 09.11.2021

Babyshop.no skjermbilde Fri frakt: Over 999 kr Betal med: Bankkort, Faktura, Klarna, PayPal Retur: 100 dagers returrett (ikke inkl. frakt)* Prismatch: Nei Besøk Babyshop.no

Denne nettbutikken har spesialisert seg på klær, leker og utstyr til barn fra spedbarnsalderen og opp 10-13 års alder. Babyshop.no tilbyr blant annet barneklær, sko, leker og barnevogner. I denne artikkelen ser vi nærmere på utvalget deres. 

Massevis av barneklær

På Babyshop.no finner du alle de ordinære plaggene, både hva gjelder innetøy og yttertøy, som for eksempel undertøy, gensere, bukser, vinterjakker, også videre. Disse plaggene brukes som varekategorier, og hver kategori består enten av tusenvis, hundrevis eller flere titalls ulike plagg. Totalt ligger utvalget på nærmere 20.000 plagg. 

Bildet viser noen av tilbudsvarene på Babyshop.no
Babshop.no fører riktignok noen eksklusive saker fra diverse designermerker, men du finner også barnesko og -klær til mer ordinære priser her.

Ellers byr oppsettet på egne kategorier for skallklær, UV-tøy, fleece, regntøy, nattklær, dresser, også videre. Det er i det hele tatt ganske enkelt å finne frem her. 

Både billige og dyre barneklær

Når det gjelder prisene, har Babyshop.no en overraskende stor spennvidde. Her finner du til dels ganske billige barneklær, men også eksklusive klær, blant annet fra merker som Versace, Moncler, Dolce & Gabbana, Fendi, og enda flere slike designermerker. 

Sko og accessoirer for barn

Vi kan si det samme om skoutvalget. Med tusenvis av barnesko i utvalget, er det ingen grunn til å klage. Også her vil du finne variasjon i pris, fra relativt billige sko til dyrere designersko

Accessoirer er det også tilstrekkelig av i denne nettbutikken. Her kan du blant annet handle skjerf, hansker, solbriller, slips, paraplyer, vesker og sekker. Totalt ligger utvalget på et par tusen ulike produkter. 

Mange typer barnevogner

Barnevogner – og relatert utstyr – er det også flust av i denne nettbutikken. Kombivogner, søskenvogner, såkalte lightweight strollers og reisetriller: Her er det litt av hvert. En lang rekke med ulike vognposer får du også tak i her, enten du foretrekker vognposer med lammeskinn innvendig eller vognposer laget av fleece. 

Utstyr til både spedbarn og mor

Bæreseler, stellevesker, tåteflasker, smokker, badebalje, smekker og babysitters: På Babyshop.no kan du åpenbart få tak i det meste du trenger til stell av baby og småbarn. Nettbutikken dessuten mange produkter ment til gravide eller ammende mødre, som for eksempel ammeputer, brystpumper, ammetilbehør, ja – til og med en del klær. Mange ulike bilstoler får du også tak i her, for øvrig i en egen kategori. 

Interiør til barnerommet

Kategorien Interiør byr på blant annet møbler som barnesenger, sprinkelsenger, vugger, stellebord, stoler og bord. Tekstiler er også en del av utvalget, og byr blant annet på tepper, sengetøy og pledd. En del lamper for barn inngår også i utvalget. Enten det er snakk om taklamper eller vegglamper, er disse naturligvis både praktisk og estetisk tilpasset barnerommets krav om myk skjønnhet og sikkerhet.

Et par tusen leker

Hva er vel en nettbutikk for spedbarn og barn uten en egen kategori for leker? Brettspill, sykler, vannleker, figurer og dukker, byggeleker og Lego, dukkehus og musikkinstrumenter: Babyshop.no har åpenbart et veldig variert utvalg av leker. Bøker, kostymer, uteleker og kosebamser inngår også i utvalget. 

*Returrett

Normalt opererer Babyshop.no med en returrett på 30 dager. På grunn av Covid-situasjonen er imidlertid returretten utvidet til 100 dager. 

Bestillinger til land utenfor EU

Babyshop.no opplyser om følgende på hjemmesiden deres: «Vi sender alle bestillinger fra EU, derfor kan skatter og avgifter forekomme dersom du bestiller til et land utenfor EU. Vi anbefaler alltid å sjekke med det lokale tollkontoret for mer informasjon».

Besøk Babyshop.no

Sosiale Medier

Du kan følge Babyshop.no på disse sosiale nettverkene.

Kontakt Babyshop.no

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.

Telefon: 23502178