Banggood info

Enormt utvalg, lave priser

Banggood skjermbilde Betal med: Bankkort, PayPal Toll: Kan pålyde Retur: 30 dagers angrerett (ikke inkl. frakt) Prismatch: Nei

Denne nettbutikken har et vanvittig utvalg – innen vidt forskjellige kategorier. Her får man kjøpt elektronikk, klær, helseprodukter, smykker, dekor, jaktutstyr, gadgets – og mye, mye mer.

Med et så variert utvalg kan man umulig gå gjennom alt i full detalj. Vi har derfor sett nærmere på enkelte av kategoriene. Ved å endre valuta til NOK øverst i menyen, kan du se hva samtlige varer koster i norske kroner.

Ok utvalg klær, sko og accessoirer

Banggood har tusenvis av klær, men utvalget varierer en del fra kategori til kategori. Man finner blant annet tusenvis av kjoler for damer, men kun noen få titalls bukser og jakker. Utvalget av herreklær er nok dårligere, med kun et par titalls plagg per kategori. Ellers byr utvalget på nærmere 2.000 herresko og rundt 3.000 damesko. I dette utvalget finner man en del billige sko.

Det er også verdt å nevne at Banggood har en egen kategori for Plus Size-mote for damer. Dessverre har ikke Banggood noe tilsvarende for herrene.

Bildet viser noen av tilbudsvarene på Banggood.com
Flash Deals: Underside for supergode tilbud med kort varighet.

Utvalget av klokker er også greit, med 1.200 klokker for menn og nesten 600 klokker for kvinner. I all hovedsak er det snakk om ganske billige klokker, med noen få unntak på klokker til 2.000-3.000 kr. Her får man tak i både digitale og mekaniske klokker.

En del smykker inngår også i sortimentet til Banggood, men her er det for det meste snakk om billige smykker. Ikke akkurat edelstensmykker.

Helse og skjønnhet

Denne kategorien er mer omfattende. Her biter man seg først merke i det store utvalget av kjekke helseprodukter: Ansiktsmasker, termometer, såkalte støtteplagg, blodsukkermåler og mye annet. I dette utvalget vil man finne mange kjekke elektroniske helseprodukter.

Ellers er også utvalget av skjønnhetsprodukter mer enn godt nok. Også her finner man en del elektroniske apparater, samt ting som fuktighetskremer, frisørsakser, hårfønere, og mye mer.

Masse elektronikk

Nettbutikken har et variert og omfattende utvalg av elektronikk. Banggood har tusenvis av ulike lamper og pærer i utvalget. Ikke så mange dekorlamper riktignok, men en hel haug av ulike spesiallamper og -pærer. Smarthus er en annen kategori som har kommet for å bli. Her har Banggood omtrent 800 produkter, blant annet relatert til overvåkning, værstasjoner, termometer og hygrometer.

Ellers har Banggood også et supert utvalg av mobiler, men ser ikke ut til å ha iPhone- eller Galaxy-mobiler. Riktignok har Banggood en del tilbehør til disse to mobilmerkene. Utvalget byr blant annet på mobiler fra Xiamoi, OnePlus, Unefone og Umidigi.

Videre kan det nevnes at Banggood har et rått utvalg av 3D-printere, men en rekke ulike løsninger i forskjellige prisklasser. Bangood har et helt greit utvalg av fotokameraer og videokameraer, men man finner neppe noe kamera for proffene her. Noe av tilbehøret kan kanskje være mer aktuelt, med en del ulike linser, studioutstyr og andre relevante produkter.

Det er også verdt å nevne at Banggood har en egen kategori for elektriske komponenter. Midt i blinken for dem som liker å fikse litt elektronikk på egenhånd.

Og så mye mer!

I denne artikkelen har vi bare sett nærmere på noen av varekategoriene. Bangood har mange flere varekategorier, blant annet: Kjøkken, baderom, gadgets, leker, dekor, hage – ja, selv en rekke produkter for kjæledyr.

Sosiale Medier

Du kan følge Banggood på disse sosiale nettverkene.

Kontakt Banggood

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.