Coverbrands info

Kjempeutvalg av sminke

Coverbrands skjermbilde Fri frakt: Fri frakt på alle varer* Betal med: Bankkort, Faktura, PayPal Toll: Nei Retur: Gratis retur i 365 dager Prismatch: Nei

Denne nettbutikken tilbyr både skjønnhets- og kroppspleieprodukter, samt kosttilskudd og supermat. Blandingen av skjønnhetsprodukter, kosttilskudd og supermat fremstår muligens som litt uvanlig, men kanskje Coverbrands har forstått noe vesentlig?

Nemlig at de fleste kvinner nå i dag ikke bare er opptatt av skjønnhet i seg selv, men også at veien mot skjønnhet bør bestå av sunne vaner? Supermat og bærekraftige holdninger til mat er jo ikke akkurat umoderne, snarere tvert imot.

Bra utvalg innen skjønnhet og kroppspleie

Coverbrands har et imponerende utvalg av skjønnhets– og kroppspleieprodukter. Spesielt sminke er det mye av. Her finner man det meste: Vannfast sminke, sminke med solfaktor, sminkefjernere, kits, paletter, og mye mer.

Bildet viser noen av varekategorien relatert til sminke på Coverbrands.no
Coverbrands har mange varekategorier knyttet til sminke.

I tillegg tilbyr Coverbrands blant annet: Kremer mot strekkmerker, massasjeoljer, selvbruningskremer og tørrsjampo. Utvalget innen disse kategoriene er totalt sett ganske bra.

Utvalget av kosttilskudd og supermat derimot..

Utvalget av kosttilskudd er ganske begrenset, og inkluderer bare noen titalls produkter. Man finner imidlertid en del produkter som antagelig ikke er så utbredt, som for eksempel kosttilskudd som er ment å styrke håret.

Utvalget av supermat er desto dårligere. Når denne artikkelen ble skrevet, hadde Coverbrands bare ett produkt innen denne kategorien. Konkurrenter som Gymgrossisten eller Sunkost har nok et bedre utvalg av både kosttilskudd og supermat.

Fri frakt

* Coverbrands frakter produkter til alle steder i Norge, bortsett fra til Svalbard.

Sosiale Medier

Du kan følge Coverbrands på disse sosiale nettverkene.

Kontakt Coverbrands

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.

Telefon: 92607600