DX info

Tonnevis med elektronikk og gadgets

DX skjermbilde Fri frakt: Ja Betal med: Bankkort, PayPal Toll: Ja* Prismatch: Nei Besøk DX

Denne nettbutikken har masse ulike varekategorier og et gigantisk utvalg. DX tilbyr blant annet mobiler, PC-utstyr, kjøkkenmaskiner, elektronikk til bil og mc – og mye mer. Fokuset deres er på smarte løsninger, gjerne i form av gadgets.

Imponerende tall

DX ble etablert i 2005, og har i dag over en million kunder og over 3.000 leverandører. Nettbutikken har over 1.000 ulike varekategorier, og mer enn 210.000 produkter. I tillegg tar DX 1.000 nye produkter inn i sortimentet på daglig basis.

Megautvalg av forbrukerelektronikk

Hvor skal man begynne? Utvalget til DX er nærmest uoverkommelig. Når det gjelder elektronikk er det naturlig å anta at DX tilbyr produkter innen samtlige relaterte varekategorier. Enten det er snakk om elektriske håndverktøy, datakomponenter, droner eller tatoveringsutstyr ser det ut til at DX har nøyaktig det man trenger.

Bra utvalg av mobiler og PC-utstyr

Bildet viser noen av mobilene i utvalget til DX
DX har et bra utvalg av mobiler.

Hos DX finner du massevis av mobiler, og ikke bare fra de største produsentene, som Huawei eller Samsung. DX fører også mobiler fra produsenter som Geotel, Pomp, THL, iNew, og mange flere. Dessuten har DX massevis av tilbehør og relatert utstyr.

DX har et bra utvalg av datautstyr, laptoper og datakomponenter. Det samme gjelder nettbrett og lignende.

Utvalget av projektorer og TV-utstyr er bra, men litt merkelig er det at DX ikke har en egen underkategori for TV-er. Et produktsøk viser dessuten at DX knapt har noen TV-er i utvalget sitt.

Ikke noe foto- og videoutstyr for proffene

Ellers vil du finne at utvalget av foto– og videoutstyr i beste fall er ok. Det er riktignok mye utstyr i utvalget, men dette er nok ikke nettbutikken for proffene: Digitalkameraene passer best for glade amatører. Her får du med andre ord ingen digitalkameraer av profesjonell kvalitet.

Elektronikk til bil og MC

Bredden i utvalget til DX  slutter aldri å overraske. DX har nemlig også en del tilbehør og utstyr til både bil og MC. Her får du blant annet kjøpt interiørdeler til bilen, som klokke og termometer, samt vindusvaskere, GPS-systemer, bilradioer, og mye annet. Spesielt er utvalget av elektronikk godt, og man finner også en del elektroniske bildeler her. For øvrig har DX også et ganske godt utvalg av produkter relatert til bilpleie. Mye av det samme kan man si om MC. Her er spesielt utvalget av utstyr til hjelmen ganske bra, og da i all hovedsak diverse innebygde telefonløsninger.

Det øvrige utvalget

DX har så mange varekategorier at ikke alle kan beskrives videre her. La oss kort nevne at DX har et bra utvalg av leker, klokker, erotikk og droner. Spesielt er jo utvalget av gadgets godt, smarte duppeditter går nemlig igjen i mesteparten av varekategoriene. Samtidig har DX en del produkter ment for kjæledyr, samt dameklær, herreklær og barneklær. Dette var bare noen av de større varekategoriene, og den som leter vil finne mange flere varekategorier i utvalget.

Toll, frakt og retur

Angående skriver DX at avhengig av det enkeltes lands regler, vekt på varen, selgers betingelser og annet, kan bestillinger medføre toll. Samtidig skriver DX at toll som regel ikke er inkludert i prisen.

Øverst i menyen kan du endre valuta til norsk. Alle priser på nettsiden vises da i norske kroner. DX tilbyr for øvrig fri frakt til Norge. Når det gjelder returer er DX litt sparsomme med opplysninger. DX skriver følgende på nettsiden: «Domestic Returns is an extra return policy that sellers may choose to offer on DX. Products which fall under this return policy can be returned to a warehouse in your own country as long as the items are unused and still in the original packaging.»

Besøk DX

Sosiale Medier

Du kan følge DX på disse sosiale nettverkene.

Kontakt DX

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.

Telefon: 0755-86002030-8016