Hennes & Mauritz info

Billige klær til kvinner, menn og barn

Hennes & Mauritz skjermbilde Fri frakt: Kun medlemmer (over 300 kr) Betal med: Bankkort, Gavekort, PayPal Toll: Prisene er inkludert toll Retur: 14 dagers angrerett (ikke inkl. frakt) Prismatch: Nei Besøk Hennes & Mauritz

Den store kleskjeden Hennes & Mauritz er nok godt kjent for de fleste, og er etablert i alle verdensdeler. I nettbutikken deres selger de flotte, men billige klær, sko, og mye mer til både kvinner, menn og barn.

Billige klær til hele familien

En av årsakene til H&M’s suksess er nok prisnivået kombinert med godt utvalg og god tilgjengelighet. Også i nettbutikken vil du finne klær til både kvinner, menn og barn – i alle aldre. Her får du kjøpt billige herreklær, billige dameklær og billige barneklær.

Kjempeutvalg

H&M’s utvalg for damer ligger på rundt 8.200 ulike varer. Dette inkluderer alle slags klær, for eksempel kjoler, bukser og undertøy, samt over 1.000 produkter relatert til skjønnhet og sminke. For herrene er imidlertid utvalget en del mindre, og ligger på omtrent 2.000 varer.

Bildet er hentet fra nettbutikken til Hennes & Mauritz.
Det er lett å finne frem på denne nettbutikken, bare se på alle filtreringsmulighetene.

Som bildet til høyre viser er det lett å finne frem på denne nettbutikken. Ikke bare har H&M mange kategorier, men også en lang rekke ulike filtreringsmuligheter.

Ikke bare klær og sminke

Litt mer overraskende er det kanskje at en av undersidene på nettbutikken heter H&M Home, hvor det altså selges ting til hjemmet. Her vil man finne pledd, puter, tepper, glass, porselen, lys, kjøkkenutstyr, og mye annet.

Til sammen har H&M omtrent 2.000 varer relatert til interiør. Som med klær er prisnivået her også lavt. Derfor kommer også H&M med på vår liste over de billigste interiørbutikkene på nett. Har blant annet billige rammer.

Tilbudsvarer

En annen av undersidene deres er for øvrig dedikert til varer på salg. De har mange varer på salg for øyeblikket, men dette er nok midlertidig og utvalget kan derfor variere en god del.

Du finner en link til sidene for salg øverst i menyen i nettbutikkene deres.

Når denne saken ble skrevet hadde H&M salg på over 5.000 klær med gode rabatter på rundt 50 %.

Bærekraftige klær

H&M har for øvrig også en kategori for bærekraftige varer. Her selges såkalte Conscious-produkter, som på ulike måter har mindre påvirkning på miljøet enn andre klær. Dette skyldes blant annet bruk av resirkulerte materialer.

H&M Club

Kundeklubben til H&M heter H&M Club, og som medlem kan du tjene poeng på alt du kjøper hos dem. Disse poengene kan omsettes i spesielle belønninger, spesialtilbud, rabatter og invitasjoner til arrangementer.

Medlemmer får også fri frakt på handler over 300 kr og fri retur også!

Vær forresten oppmerksom på at nettbutikken til H&M i utgangspunktet er engelsk. Enkelte undersider og øvrig innhold er derfor ikke tilgjengelig på norsk.

Besøk Hennes & Mauritz

Sosiale Medier

Du kan følge Hennes & Mauritz på disse sosiale nettverkene.

Kontakt Hennes & Mauritz

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.

Telefon: 63870000