Interflora info

Verdens største og eldste blomsterorganisasjon

Interflora skjermbilde Betal med: Bankkort, Faktura, PayPal, Vipps Prismatch: Nei

Dette er verdens største og eldste blomsterorganisasjon. Interflora har over 55.000 butikker i hele 155 land, og er dermed en av de mest utbredte kjedene vi har omtalt på denne nettsiden.

Mange slags blomsterdekorasjoner

Interflora tilbyr – i tillegg til enkeltstående planter og blomster – også en rekke blomsterdekorasjoner ment for ulike formål. Her kan man blant annet få tak i flotte blomsterdekorasjoner og -buketter ment for bursdager, begravelser, bryllup, eller som gave til kjæresten.

Med proffe blomsterdekoratører på laget kan man nok trygt si at Interflora er et ålreit sted å handle blomster fra.

Å bestille blomster på nett et gavetips for mange anledninger. Blomster en gave som kan leveres rett på døra til mottaker uten at den trenger å bli sendt til deg først.

I tillegg til blomster er det mye annet fint som kan passe som gaver. Vi har laget en stor oversikt over 100 fine gaver som kan kjøpes på nett.

Bildet viser noen av kategoriene på Interflora.no
Interflora har blomsterdekorasjoner til enhver anledning.

Gode tilbakemeldinger

De har også satt av plass til tilbakemeldinger fra kunder, som foregår via et system kalt Trustpilot. Her kan man rangere servicen deres via et stjernesystem, men også legge igjen kommentarer. I skrivende stund har Interflora fått tusenvis av tilbakemeldinger, hvorav mesteparten av dem er overveldende positive.

Det bør også nevnes at Interflora ikke bare er opptatt av fortjeneste og vekst. Det er nemlig slik at for hver blomsterhilsen som sendes via Interflora settes 2,- kroner av til deres humanitære fond. Alle disse midlene vil til syvende og sist dedikeres til et humanitært formål. Mottakerne varierer fra år til år.

Sosiale Medier

Du kan følge Interflora på disse sosiale nettverkene.

Kontakt Interflora

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.

Telefon: 66857550