Kost1 info

Kosttilskudd for aktive folk

Kost1 skjermbilde Fri frakt: Over 800 kr Betal med: Bankkort, Faktura, PayPal Retur: 365 dagers åpent kjøp (inkl. frakt) Prismatch: Nei Besøk Kost1

Denne nettbutikken tilbyr for det meste kosttilskudd, men har også treningsklær og treningsutstyr. Kost1 retter seg tydelig mot treningsmarkedet, ettersom majoriteten av vareutvalget deres er kosttilskudd relatert til trening.

Mye kosttilskudd

På Kost1 finner man blant annet kosttilskudd som: Proteintilskudd, PWO-tilskudd, kreatin, test boostere, fettforbrennere, tilskudd for vektøkning, BCAA, vitamintilskudd og ZMA. Utvalget av kosttilskudd er ganske bra og variert, men som nevnt innledningsvis er det meste av kosttilskuddet relatert til trening på den eller andre måten.

Bildet viser noen av de mest populære produktene på Kost1.no
Kost1 har en egen side for deres mest solgte produkter.

Litt klær, litt utstyr

Som nevnt har Kost1 også treningsklær, både for menn og damer. Utvalget inkluderer blant annet tights, joggebukser og gensere. De populære treningsmerkene Gorilla Wear og Anarchy Apparel er to av merkevarene i utvalget til Kost1.

Ellers kan man også finne noe treningsutstyr på denne nettbutikken. Her kan man for eksempel nevne hansker, belter, drikkeflasker, bagger, sekker, også videre.

Imidlertid er nok ikke utvalget av treningsutstyr det beste man finner. I det hele tatt er det jo åpenbart at kosttilskudd er hovedfokuset til denne nettbutikken.

Rask levering

Kost1 skriver selv at de leverer varene innen 1-3 dager, og at de opererer med 365 dagers åpent kjøp.

Besøk Kost1

Sosiale Medier

Du kan følge Kost1 på disse sosiale nettverkene.

Kontakt Kost1

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.

Telefon: 90211111