M. Sørensen info

Norges beste sigarutvalg

M. Sørensen skjermbilde Betal med: Bankkort Retur: 14 dagers angrerett (ikke inkl. frakt) Prismatch: Nei Besøk M. Sørensen

Helt siden 1905 har M SØRENSEN AS levert sigarer, snus og tobakk til hele Norge. I denne artikkelen skal vi se nærmere på nettbutikken deres.

Fra cubanske sigarer til dansk pipetobakk

Skjermbilde fra M. Sørensens nettbutikk
Her kan du se M. Sørensens kjempeutvalg av sigarmerker.

M. Sørensen skriver selv at de har Norges beste utvalg av sigarer. Disse importeres blant annet fra Cuba, Den Dominanske Republikk og Sveits.

Sigarutvalget inkluderer velkjente merker som Cohiba, Montercristo, H. Upmann, Quintero og Romeo y Julieta. Denne nettbutikken byr også på håndrullede sigarer og cigarillos. Sigarene kommer for øvrig i mange ulike størrelser og prisklasser.

Utvalget av sigaretter og tobakk er temmelig greit. Her finner du flere av de mest kjente merkene, som for eksempel Lucky Strike eller Petterøe’s. I tillegg byr utvalget på en del pipetobakk, med merker Sørensen og Holger Danske. Til og med vannpipetobakk byr denne nettbutikken på, med ulike smaker fra merket Ice Rockz.

Snus og e-sigaretter

Snus er det også nok av i denne nettbutikken, enten du skal ha porsjonssnus, løssnus, nikotinfri snus eller skråtobakk. Utvalget inkluderer blant annet merker som Kapten, U Sample, General og Siberia.

M. Sørensen tilbyr også noe tilbehør knytte til e-sigaretter. Det finnes imidlertid andre nettbutikker på markedet som utelukkende tilbyr e-sigaretter og som har et langt bedre utvalg. Her kan vi for eksempel nevne NoSmoke og Friske Drag, som begge har et godt utvalg av e-sigaretter.

Ellers har M. Sørensen et kjempeutvalg av piper og alt av det nødvendige tilbehøret. Dette inkluderer blant annet diverse klassiske piper, vannpiper og maispiper. Også humidorpakke, befukter og hygrometer finner du i denne nettbutikken.

Besøk M. Sørensen

Kontakt M. Sørensen

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.

Telefon: 66847211