Nordic Nest info

Tusenvis av designervarer

Faktasjekket: 19.12.2021

Nordic Nest skjermbilde Fri frakt: Over 799 kr Betal med: Bankkort, Delbetaling, Faktura, Klarna Toll: Inkludert i prisen Retur: 365 dagers åpent kjøp (ikke inkl. frakt) Prismatch: Nei Besøk Nordic Nest

Nordic Nest tilbyr blant annet kjøkkenartikler, lamper, tekstiler og møbler. I nettbutikken deres kan du velge blant over mange tusen designervarer fra et par hundre ulike merker.

Bra utvalg – bra stil

Et detaljert filtreringssystem gjør at du enkelt kan finne frem blant tusenvis av varer.

La oss begynne med kjøkkenvarer. Utvalget av produkter relatert til borddekking og servering er strålende. Vinglass, duker, serviettholdere, champagneglass, serveringsfat og mugger er bare noen av produktene du finner her. Utvalget av grillredskaper er også bra, og nettbutikken har blant annet en bordgrill. Også en rekke gryter og panner er en del av dette sortimentet. Noen av underkategoriene retter seg mot ulike høytider, som jul eller påske.

Nordic Nest har en kategori kalt Interiør & Innredning, hvor du finner en del dekorvarer. Speil, skulpturer i glass, oljelamper, lysestaker og magasinholdere er noen av produktene i denne kategorien. Gulvtepper & Tekstiler er en annen kategori, som blant annet byr på ullpledd, voksduker og puter.

Også gulvtepper er noe Nordic Nest har i sitt sortiment, i varierende størrelser, formater og prisnivå – en god del billige gulvtepper inkludert. Møbler er en annen kategori, og her finner du blant annet hvilestol i lær, barskap på hjul, salongbord i grå marmor og hengestol.

Belysning, som inkluderer lamper og pærer, er en annen rikholdig produktkategori du finner på Nordic Nest. Utvalget inkluderer blant annet gulvlamper, bordlamper, barnelamper og lampeskjermer.

Litt dyrere og litt penere

Du bør huske på at produktene i denne nettbutikken er såkalte designervarer. Blant annet byr utvalget på produkter fra Kaj Bojesen, Rörstrand, Watt & Veke, Kähler, og mange andre designermerker. Prisnivået er likevel ikke så avskrekkende som det kunne ha vært, selv om enkelte varer skiller seg ut.

Nordic Nest tilbyr blant annet designermøbler og eksklusive taklamper, samt noen eksklusive tekstiler (som duker, gardiner og dørmatter).

Er det billige møbler du er på jakt etter, er derfor denne nettbutikken uaktuell. Da er det bedre å sjekke ut nettbutikker som Ikea eller Ellos, som opererer med betydelig lavere prisnivåer.

For dem som er opptatt av det estetiske og det kvalitetsmessige derimot, er nok Nordic Nest midt i blinken. Etter en runde gjennom denne nettbutikken sitter man med følelsen av at produktene er nøye utvalgt. Flere av produktene ser jo nesten ut som små kunstverk i seg selv.

Besøk Nordic Nest

Sosiale Medier

Du kan følge Nordic Nest på disse sosiale nettverkene.

Kontakt Nordic Nest

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.

Telefon: 21081665