Princessbutikken info

Supert utvalg av hjemmetekstiler

Faktasjekket: 29.08.2021

Princessbutikken skjermbilde Fri frakt: Over 499 kr Betal med: Bankkort, Delbetaling, Faktura, Vipps Toll: Inkludert i prisen Retur: 30 dagers åpent kjøp (ikke inkl. frakt) Prismatch: Nei Besøk Princessbutikken

Denne nettbutikken tilbyr først og fremst ulike tekstiler til hjemmet, i tillegg til et mindre utvalg av interiørvarer. Princess startet sin første forretning allerede i 1969, og er i dag en landsdekkende kjede med 150 butikker.

Med fokus på tekstiler

Domenet til denne nettbutikken er Princessbutikken.no. Det er imidlertid kun i domenet at du vil finne dette navnet, for på resten av nettsiden brukes nemlig kun Princess. I denne artikkelen vil derfor vi også bruke Princess som navn på denne nettbutikken.

En titt på varesortimentet til Princess avslører raskt at tekstiler er den dominerende varegruppen. Baderom, Barnerom, Bordtekstil, Gardiner, Interiør, Kjøkken og Soverom er de viktigste hovedkategoriene i menyen. Nesten samtlige av disse byr på ulike tekstiler. Her er det blant annet badekåper, babytepper, duker, bordløpere, gardiner, grytekluter og sengetøy.

Princess har riktignok også enkelte andre varetyper i sitt sortiment. Glass, krus og skåler finner du litt av i kategorien Kjøkken. Utvalget av disse varene er imidlertid svært begrenset. Om det er kjøkkenartikler du er ute etter, er det heller bedre å besøke nettbutikker som Kitch’n eller Kitchentime, som begge har et mye bedre utvalg.

I kategorien Interiør finner du også litt andre type varer og produkter, for det meste dekorvarer. Dette inkluderer blant annet en del pyntegjenstander i glass, lysestaker, vaser og lysfat.

Bærekraftig arbeid

Her ser man noe av utvalget av økologiske varer på Princess.no
Princess har en del økologiske produkter i utvalget, som vist her. 

I 2017 fikk Princess hedersprisen av Svanemerket, blant annet på grunnlag av deres engasjement for svanemerking av deres egne produkter. Princess er også en del av The Better Cotton Initiative, som bidrar til mer bærekraftige bomullsprodukter. En del av produktene til Princess er også laget av økologisk bomull.

Retur av varer

Retur av varer til en fysisk butikk er kostnadsfritt. Om du ønsker å returnere en vare til nettbutikken må du selv betale returfrakten. Kostnaden vil imidlertid variere, basert på pakkens vekt. Når Princess har mottatt pakken vil beløpet bli refundert, men da minus returfrakten.

Medlemsklubb

Venneklubb, altså medlemsklubben til Princess, gir medlemmer en del fordeler. Det er imidlertid verdt å peke på at en del av disse fordelene først og fremst er knyttet til deres fysiske butikker. Dette gjelder blant annet en del tilbud og bonuskampanjer. I tillegg gir et medlemskap muligheten til å motta nyheter og inspirasjon via e-post, samt muligheten for å opprette en Interiørkonto på nettbutikken.

Besøk Princessbutikken

Sosiale Medier

Du kan følge Princessbutikken på disse sosiale nettverkene.

Kontakt Princessbutikken

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.

Telefon: 90660010