Proshop info

Mer enn 150.000 produkter

Proshop skjermbilde Fri frakt: Over 1.000 kr Betal med: Bankkort, Delbetaling, Klarna, Vipps Retur: 14 dagers angrerett Prismatch: Nei

Proshop ble etablert allerede i 1996, og var en av de aller første nettbutikkene i Danmark. I 2005 gikk Proshop over til å kun drive sin virksomhet på nett, og har siden hatt stor suksess med sitt store og varierte utvalg, spesielt innen elektronikk.

Store i Nord-Europa

Proshop tilbyr produktene sine i Skandinavia, samt også Finland, Polen, Østerrike og Tyskland. De siste årene skal mer enn 1,5 millioner mennesker ha handlet på en av deres nettbutikker, og tusenvis av pakker sendes av gårde hver dag.

Et hav av kategorier

Store nettbutikker som tilbyr elektronikk vil som regel ha en lang rekke med hovedkategorier, og deretter et hav av underkategorier under der igjen. Dette gjelder selvsagt også for Proshop. Her finner du utallige kategorier, men et ryddig system gjør at det likevel er ganske enkelt å finne frem. Utvalget er altså ikke bare stort, men også variert.

Alt av elektronikk?

Gode filtreringsmuligheter: I mange av kategoriene kan du enkelt avgrense utvalget basert på de tekniske spesifikasjonene du ønsker deg.

Man må nesten anstrenge seg for å klekke ut hvilke typer elektronikk Proshop ikke fører. Her får du nemlig kjøpt det meste, enten du skal ha kjøkkenmaskiner, smarthusprodukter, PC-er, nettbrett, smarttelefoner, massasjeputer, VVS, hagemaskiner, eller noe annet.

Mange av kategoriene består av tusenvis eller hundrevis av produkter, og langt de fleste kategoriene byr på både rimelige og dyrere modeller av et gitt produkt.

Prisvennlige produkter

Enkelte kategorier preges av spesielt billige produkter. Dette skyldes ofte, som nevnt i forrige avsnitt, at de fleste kategoriene byr på et godt spenn i prisnivå. Samtidig kan det også nevnes at Proshop blant annet fører renoverte og dermed ganske billige iPhone-modeller.

Ellers byr utvalget også på billige TV-er, billige støvsugere, billige pulsklokker, og mye mer.

Kontakt Proshop

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.

Telefon: 35060606