Right Price Tiles info

Prismatch på alle varer

Faktasjekket: 25.12.2021

Right Price Tiles skjermbilde Betal med: Bankkort, Delbetaling, Faktura, Klarna Retur: 120 dagers åpent kjøp (ikke inkl. frakt) Prismatch: Nei Besøk Right Price Tiles

På Right Price Tiles finner du først og fremst en lang rekke ulike fliser og mosaikk. Denne nettbutikken tilbyr også andre varer, som vi skal se nærmere på i denne artikkelen.

Massevis av fliser

Skjermbilde fra en av varekategoriene på RIght Price Tiles.
Filtersystemet fungerer bra på denne nettbutikken.

Right Price Tiles markedsfører seg først og fremst som en leverandør av fliser og mosaikk. Utvalget av både flis og mosaikk står i stil med denne profilen, her er det nemlig massevis av begge deler. Utvalget er omfattende og variert, både med hensyn til pris, stil og format.

Det må også nevnes at Right Price Tiles (det ligger jo i navnet) tilbyr billige fliser. Faktisk opererer denne nettbutikken med en prisgaranti som gjelder alle varene de fører.

Her finner du altså mange ulike typer fliser og mosaikk, samt egne underkategorier for baderommet, kjøkkenet, stuen, gangen, også videre.

Spesialmosaikk

Når det gjelder mosaikk er nok utvalget litt mindre. Spesielt spesialmosaikk er en kategori med få produkter. Det er kanskje ikke så rart? Spesialmosaikk skiller seg gjerne ut med et unikt design og er vel gjerne mer interessant for dem som ønsker noe helt spesielt. Ikke noe for den gjennomsnittlige forbruker altså, som stort sett følger de rådende trendene innen interiør.

Utvalget ellers er ok

Det er imidlertid ikke bare fliser og mosaikk du finner i denne nettbutikken. Blant annet har Right Price Tiles en rekke produkter til baderommet. Dette inkluderer blant annet dusjkabinett (inkludert noen billige dusjkabinett), armatur, toaletter, baderomsmøbler og varmekabler.

Right Price tiles har også en kategori kalt Kjøkken, som blant annet består av ting som kjøkkenarmatur, kjøkkenplater, kjøkkenvask og ventilatorer.

Flislim & Verktøy er en annen kategori du finner hos Right Price Tiles. Utvalget gir deg nøyaktig det du trenger til arbeid med fliser, og ikke noe særlig mer enn det. Underkategorien Flislim & Støp byr blant annet på produkter som våtromsmembran, grovfug, byggskum, våtromsprimer, også videre. Er det et skikkelig variert utvalg av verktøy du er på jakt etter, bør du heller se på nettbutikker som StayPro eller Jernia, som begge har et langt bedre utvalg innen denne kategorien.

Annet

Right Price Tiles tilbyr gratis avhenting i nærmeste butikk og åpent kjøp i 120 dager. I tillegg tilbyr Right Price Tiles fliseprøver, slik at du kan hente en fliseprøve i butikken og sjekke hvordan den tar seg ut i hjemmet. Prismatchen gjelder for øvrig både på nett og i butikk.

Besøk Right Price Tiles

Sosiale Medier

Du kan følge Right Price Tiles på disse sosiale nettverkene.

Kontakt Right Price Tiles

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.

Telefon: 40001180