SkinUp.no info

Spesialist på K-beauty

SkinUp.no skjermbilde Fri frakt: Over 500 kr Betal med: Bankkort, Collector, Faktura, Vipps Retur: 14 dagers angrerett Prismatch: Nei Besøk SkinUp.no

Skinup.no er en norsk nettbutikk som ble etablert i 2017. Denne nettbutikken har spesialisert seg på hudpleie, og tilbyr et bredt utvalg av koreanske hudpleieprodukter.

Håndplukkede hudpleieprodukter

Koreansk hudpleie, også kjent som K-beauty, stammer opprinnelig fra Sør-Korea. Denne hud-pleietrenden har med tiden også blitt svært populær i Vesten, og følgelig er det nå flere nett-butikker på markedet som tilbyr produkter innen denne sjangeren.

SkinUp har dessuten testet og håndplukket utvalgte favoritter innen koreansk hudpleie. Nett-butikken har lagt vekt på ulike hudtyper, nemlig: tørr, fet, sensitiv, normal eller kombinasjons-hud. Hudtypene anvendes som produktkategorier, noe som gjør det enkelt å finne frem til de riktige produktene. Utvalget er relativt stort til å være en såpass spesialisert nettbutikk. Et par titalls varemerker inngår i utvalget, som for eksempel Son & Park, Purito, Missha og Celimax.

Oljer, serumer, kremer og mer

Bestselgere: Her ser du noen av de mest solgte produktene i kategorien Normal Hud.

I hovedsak er det altså hudpleieprodukter du får kjøpt her. Nettbutikken fører blant annet ulike oljer, serumer, rensekremer, øyekremer, natt-kremer, eksfolierende pads, også videre.

I det hele tatt tilbyr SkinUp et variert og godt sammensatt sortiment av kvalitetsprodukter tilpasset ulike hudtyper.

Det øvrige utvalget

Ta gjerne en titt på kategorien Hudpleiepakker, som består av pakkeløsninger utstyrt med flere produkter som passer godt sammen. Her kan vi for eksempel trekke frem pakkeløsninger for dobbeltrens av ulike hudtyper.

Ellers er det også verdt å nevne at SkinUp også fører et mindre utvalg av sminke og tilbehør. Sistnevnte kategori byr blant annet på silkeputetrekk, munnbind, tannblekingssett og silkekimono. Ta også en titt på deres salgsside, hvor du kan finne flere gode tilbud.

Til sist kan vi nevne at SkinUp også tilbyr produkter til ulike skjønnhetssalonger.

Besøk SkinUp.no

Sosiale Medier

Du kan følge SkinUp.no på disse sosiale nettverkene.

Kontakt SkinUp.no

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.