Sparnet info

Praktiske produkter

Sparnet skjermbilde Fri frakt: Ja Betal med: Bankkort, Faktura, Klarna Retur: 60 dagers åpent kjøp Prismatch: Nei Besøk Sparnet

Sparnet har et utvalg som først og fremst preges av gadgets og lignende produkter. Utvalget er ikke det største, men nettbutikken går tydeligvis så det suser likevel. Sparnet skriver nemlig på siden deres at de har over 500.000 kunder.

«Smarte» produkter

En rød tråd i denne nettbutikken ser ut til å være smarte og praktiske produkter. For å trekke frem et par eksempler som illustrerer dette godt: vanntette touchscreen-hansker, trådløs matmikser, magnetisk armbånd, LED-belysning til toalett, også videre.

Svakt utvalg

Om seg selv skriver Sparnet følgende: «Sparnet er en av de ledende fritidsbutikkene i Norge med tusenvis av kundeordrer om dagen. Siden starten har vi implementert smarte produkter og løsninger innen hjem, teknologi, sport og fritid til hundrevis av tusenvis av kunder i Norden. Sikt alltid på rask levering, personlig kundeservice og sikre betalinger.»

Bildet viser noen av produktene som selges på Sparnet.no
Sparnet har et dårlig, men tilsynelatende ettertraktet utvalg. Her ser du noen av produktene deres.

At Sparnet skal være en av de ledende fritidsbutikkene i Norge er i beste fall overraskende: vareutvalget er nemlig veldig smalt. Sparnet må i så fall ha truffet svært godt med sine utvalgte produkter.

Sparnet tilbyr produkter tilknyttet følgende varekategorier: Gadgets, dekor, kroppspleie og trening. Selv bruker de følgende kategorier: Bestsellers, Mote, Sport & Fritid, Hjemmet, Helse og Teknikk.

Hver av disse kategoriene består imidlertid kun av noen titalls produkter.

Dårlig språk

Hvem er egentlig tekstforfatter for Sparnet? Er det en svenske som bare har benyttet seg av Google Translate? Et dårligere språk skal man lete lenge etter. Tekstene er fulle av feil, enten det er snakk om direkte skrivefeil eller helt håpløse orddelingsfeil.

Øvrige mangler

Det er ellers verdt å nevne at Sparnet ikke har en egen kategori for tilbudsvarer. Nettbutikken oppgir heller ikke noen e-postadresse eller telefonnummer man kan nå dem på. Man finner heller ikke noen informasjon om betalingsalternativer. Sparnet er ellers svært sparsomme når det gjelder informasjon om bedriften deres.

Besøk Sparnet

Sosiale Medier

Du kan følge Sparnet på disse sosiale nettverkene.

Kontakt Sparnet

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.