Sportsmaster info

Spesialist med 19 års erfaring

Sportsmaster skjermbilde Betal med: Bankkort, Delbetaling, Faktura, Klarna, Vipps Retur: 60 dagers returrett (ikke inkl. frakt) Prismatch: Nei Besøk Sportsmaster

Sportsmaster tilbyr både styrkeapparater, kondisjonsapparater og treningsutstyr. Skriver selv at de leverer direkte fra fabrikk uten fordyrende mellomledd. Nettbutikken ble etablert i 2003 og har i dag 23 ansatte. Selger til både private, bedrifter og treningssentre.

En av mange som tilbyr treningsapparater

Det begynner å bli en del av dem, nettbutikkene som først og fremst fokuserer på trenings-apparater. Vi kan nevne Training365.no, Gymgrossisten, X-life og Treningspartner. Alle disse tilbyr et variert utvalg av både kondisjon- og styrkeapparater. Traning365.no skiller seg imidlertid noe ut hva gjelder utvalget, for denne nettbutikken har nok et større utvalg enn konkurrentene. I tillegg tilbyr de fleste av disse også noe treningsutstyr. Er det egentlig plass til flere aktører på det norske nettmarkedet? Tilsynelatende ser det ut til at samtlige av disse nettbutikkene suser og går, og det gjelder tydeligvis også Sportsmaster.

Kun 6 romaskiner, men her har du likevel flere valg når det kommer til prisklasse og kvalitet.

Har det meste av treningsapparater

Sportsmaster fører de fleste type trenings-apparater. Kategoriene kan imidlertid være noe slunkne, men hva skal man egentlig med et kjempestort utvalg? Så lenge hver av kategoriene har noen ulike produkter å velge mellom, gjerne i et par ulike prisklasser, er dette mer enn bra nok for de fleste. Særlig når det gjelder slike ting. Det er jo ikke akkurat klær det er snakk om.

Her får du kjøpt stakemaskiner, treningsbenker, apparater for benpress, ergometersykler, ellipsemaskiner og mer. Mange av apparatene er fra nettbutikkens eget merke, altså Sportsmaster, men her får du også kjøpt apparater fra Pivot, Assault, Lexco, Xebex, samt et par andre merker.

Du finner imidlertid ikke stepmaskiner og vibrasjonsplater her. I tillegg har ikke denne nettbutikken noen produkter innen sport – noe som gjør navnevalget litt underlig, samt heller ikke trampoliner. Klikk på lenkene for å se hvilke nettbutikker som fører disse varekategoriene.

Noe treningsutstyr

Utvalget byr også på diverse treningsutstyr for basistrening og styrketrening. Dette inkluderer blant annet manualer, vektstativer, hoppetau, treningsbelter, vektstenger, slynger, vektvester og den slags. I tillegg finner du ribbevegger og ulike treningsgulv her.

Butikk i Asker

Sportsmaster har et showroom/butikk på Nesbru i Asker. Her kan du teste ut treningsapparater i forkant av et kjøp. Avslutningsvis skal det også nevnes at Sportsmaster har fått AAA-rating (godt drevet selskap), og at firmaet ble Miljøfyrtårn-sertifisert sommeren 2020.

Besøk Sportsmaster

Kontakt Sportsmaster

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.

Telefon: 66850460