Stayhard info

Merkeklær, sko og klokker for menn

Faktasjekket: 16.04.2022

Stayhard skjermbilde Fri frakt: Over 499 kr Betal med: Bankkort, Delbetaling, Faktura, Gavekort Toll: Inkludert i prisen Retur: 30 dagers fri retur Prismatch: Nei Besøk Stayhard

Stayhard er en nettbutikk som tilbyr moteprodukter utelukkende for menn. På Stayhard får du blant annet kjøpt moteriktige klær, sko, klokker, og groomingprodukter.

Godt utvalg av klær

Utvalget av ordinære herreklær teller tusenvis av plagg. Mange av underkategoriene består av en lang rekke med plagg. Her kan du for eksempel velge mellom mange typer cargobukser, chinobukser, og dressbukser. Det samme gjelder også andre kleskategorier, som for eksempel jakker. Her kan du blant annet velge mellom skinnjakke, anorakk og trenchcoat. Samtidig kan du ta en titt på ulike dresser, treningsklær og strandklær. I tillegg har Stayhard også en kategori kalt «Plus Size», som altså består av klær som passer for storvokste folk.

Accessoirer og skjønnhet

Noen av groomingproduktene på Stayhard.no
Stayhard har en god del skjønnhetsprodukter.

Det er imidlertid ikke bare klær Stayhard tilbyr. Som nevnt innledningsvis får du også kjøpt sko, klokker, accessoirer, og groomingprodukter på denne nettbutikken. Når det gjelder sko, fører Stayhard blant annet vintersko og sandaler.

Utvalget byr ellers på en rekke ulike varer relatert til skjønnhetspleie, som for eksempel ansikts-kremer, parfymer, hårpleieprodukter, concealer, og skjeggolje. Faktisk har Stayhard også en del barbermaskiner i sitt utvalg, samt vanlige barber-høvler, og en god del barberingsutstyr.

Stayhard tilbyr en rekke velkjente varemerker innen flere varekategorier, som for eksempel Les Deux, Gant, Levis, Tommy Hilfiger, Lacoste, og ellers en rekke med andre merker.

Gavekort til gutter og menn

Stayhard tilbyr for øvrig gavekort på nett. Velg gavekort til en verdi fra 100 kr og opp til 10.000 kr. Dette er digitale gavekort som sendes direkte til mottageren på e-post. Du kan også skrive en egen, personlig hilsen. Gyldig i 2 år.

Gode salgsbetingelser

Stayhard tilbyr fri frakt på alle bestillinger over 499 kr, noe som alltid er kjekt. I tillegg er returretten gratis, og gjelder i 30 dager. I tillegg kan du abonnere på nyhetsbrevet til Stayhard, spesielt dersom du ønsker tilgang til spesielle kampanjer og tilbud. Du bør naturligvis lese de relevante vilkårene først, men nyhetsbrev er ikke mer forpliktende enn at du mottar e-poster med nyheter og tilbud.

Besøk Stayhard

Sosiale Medier

Du kan følge Stayhard på disse sosiale nettverkene.

Kontakt Stayhard

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.

Telefon: 69209040