Timarco info

Stort utvalg av undertøy til dame og herre

Faktasjekket: 07.10.2022

Timarco skjermbilde Fri frakt: Over 399 kr Betal med: Bankkort, Delbetaling, Faktura, PayPal, Vipps Retur: 60 dagers åpent kjøp Prismatch: Nei

Timarco tilbyr diverse prisvennlige klær for både damer og menn, men med hovedvekt på undertøy. I sistnevnte kategori er utvalget svært godt, med en rekke underkategorier.

Kjempeutvalg av undertøy

I denne nettbutikken vil du altså finne mye slags undertøy, blant annet standardplagg som truser, topper, stilongs, nattklær og superundertøy. Timarco fører for eksempel tusenvis av truser og BH-er. Nettbutikken har også et bra utvalg av bikinier og badedrakter.

Når det gjelder herreklær er det også utvalget av undertøy som først og fremst utmerker seg. Spesielt underbukser er det mye av her. Vi kan også nevne at prisene slettes ikke er verst. Her får du altså kjøpt både billige herreklær og billige dameklær.

Bildet viser noen av bestselgerproduktene på TImarco.no
Timarco har også en egen kategori for bestselgere.

I tillegg har Timarco også utvalg innen litt mer originale kleskategorier, som for eksempel graviditetsklær, shaping- og supportklær og loungewear.

Utover dette vil du også finne litt mer ordinære plagg, blant annet gensere, jakker og trenings-klær. Timarco fører merker som Hugo Boss, Fruit of the Loom, Sloggi, også videre.

Gode arbeidssko

Timarco fører ellers noen hundre sko, både for damer og menn. Det er stort sett sandaler du får kjøpt her, og spesielt da komfortable sandaler fra merker som Birkenstock, Crocs og Scholl. Du finner disse i kategorien kalt Arbeidssko.

Outlet med varer på salg

Timarco har også en side i nettbutikken sin som kalles Premium Outlet. Her kan du som regel velge blant tusenvis av plagg og andre varer til sterkt reduserte priser.

Som nevnt er prisene er relativt hyggelige. Med Outlet-priser i tillegg, kan vi  trygt si at her får du kjøpt rimelige plagg til både menn og kvinner, samt billig treningstøy og billige sko.

I de fleste kategoriene kan du for øvrig filtrere utvalget etter farge, størrelse, merke og materiale, også videre. Dette gjør det enkelt å finne akkurat den varen du er ute etter. Nettbutikken er i det hele tatt forholdsvis enkelt å manøvrere.

Sosiale Medier

Du kan følge Timarco på disse sosiale nettverkene.

Kontakt Timarco

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.