Tirendo info

Spesialist på dekk

Faktasjekket: 28.11.2021

Tirendo skjermbilde Fri frakt: Ja* Betal med: Bankkort, Bankoverføring, PayPal Retur: 14 dagers returrett (inkl. frakt) Prismatch: Nei

Denne nettbutikken tilbyr en god del ulike dekk, blant annet til biler, motorsykler og andre kjøretøy, samt en del spesialdekk. Tirendo fører også felger.

Ikke helt unik

Tirendo har en del slående likheter med Dekkonline.com, noe som ikke er helt tilfeldig. Førstnevnte er nemlig et datterselskap av Delticom AG og sistnevnte eies også av Delticom.

Likhetene dreier seg blant annet om kategoriene, som nesten er identiske. Også utvalget har en god del fellestrekk. Grunnen til at man har opprettet to nesten like nettbutikker er uvisst.

Massevis av dekk

Bildet viser noe av bildekk-utvalget på Tirendo.no.
Denne nettbutikken har et ryddig og oversiktlig system for å vise frem produkter.

Kategoriene på Tirendo er som følger: Dekk, Kompletthjul, Felger, Motorsykkeldekk, og Spesialdekk. Utvalget inkluderer en del sesongdekk, som helårsdekk, vinterdekk og piggdekk.

For å finne riktig dekk eller felg, fører du simpelthen inn merke, modell, byggår/type, og serie/variant. En liten gjennomgang viser at du har et stort utvalg av dekk du kan velge fra.

Tirendo fører også en del motorsykkeldekk, blant annet fra merker som Michelin, Dunlop og Continental. Ellers – i likhet med Dekkonline.com – er utvalget av spesialdekk også bra. Dette inkluderer dekk til lastebiler, bygg- og skogbruksmaskiner, anleggsmaskiner, golfbiler, industridekk, også videre. Ellers fører Tirendo blant annet lettmetallfelger og stålfelger.

For å finne riktig dekk eller felg, fører du simpelthen inn merke, modell, byggår/type, og serie/variant.

Det er også greit å merke seg at Tirendo verken tilbyr bildeler eller bilpleieprodukter.

Lave priser på høykvalitetsdekk?

Tirendo skriver på nettsiden at de garanterer lave priser på høykvalitetsdekk via deres partnerskap med dekkgrossister. Denne lovnaden ser imidlertid ikke ut til å være papirfestet, for eksempel ved en prismatch-garanti.

Leveringsbetingelser

*Tirendo oppgir at de tilbyr gratis levering av dekk i hele Norge. Imidlertid står det også på nettsiden at: «For leveringer til øyer legger vi til en leveringskostnad på 629 kr per dekk. For fullstendige sett med hjul og felger: Prisene er for hvert fullstendige hjul / felg pluss kostnader for frakt på 110 kr per hjul / felg innenfor Norge.»

Kontakt Tirendo

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.

Telefon: 23960614