Dekkonline.com info

Best på dekk

Faktasjekket: 12.12.2021

Dekkonline.com skjermbilde Betal med: Bankkort, Bankoverføring, Faktura, PayPal, Trustly Retur: 30 dagers returrett (ikke inkl. frakt) Prismatch: Nei Besøk Dekkonline.com

Ifølge dem selv er Dekkonline.com «Europas største online dekkforhandler». En nærmere titt på utvalget deres viser at den påstanden sannsynligvis holder mål.

Dette utvalget byr nemlig ikke bare på et enormt utvalg av ordinære sesongdekk, men også på massevis av ulike dekk til en rekke spesielle kjøretøy og maskiner.

Massevis av dekk

Det er jo dekk som er denne nettbutikkens absolutte hovedfokus, så la oss begynne der. I menyen deres finner du følgende varekategorier relatert til dekk: Dekk, Kompletthjul & Felger, Spesialdekk, og Motorsykkeldekk. De videre underkategoriene er såpass mangfoldige at det ikke er hensiktsmessig å nevne hver og en av dem her.

Vi kan imidlertid nevne et par eksempler fra hver av kategoriene. I kategorien Dekk finner du blant annet helårsdekk, dekk til lett lastebil, racing-dekk og Oldtimer-dekk.

Dekksøk: enkel funksjon for å finne frem til riktig type dekk.

Kategorien Motorsykkeldekk byr blant annet på motorcross-dekk, ATV-dekk og mopeddekk. Spesialdekk byr blant annet på dekk til spesielle kjøretøy og maskiner. Dette inkluderer blant annet golfbildekk, slepedekk, dekk til anleggsmaskiner og industridekk.

I kategorien Kompletthjul & Felger finner du blant annet lettmetallfelger med sommerdekk, stålfelger med piggdekk og aluminiumsfelger.

Ingen bildeler

For dem som er ute etter nettbutikker med et utvalg av bildeler, som du ikke finner hos Dekkonline.com, kan både Eurodel og BS Bildeler anbefales. Begge disse nettbutikkene har et mangfoldig og variert utvalg av bildeler. Når det kommer til dekk derimot – da er nok sannsynligvis Dekkonline.com det beste valget foreløpig.

Besøk Dekkonline.com

Sosiale Medier

Du kan følge Dekkonline.com på disse sosiale nettverkene.

Kontakt Dekkonline.com

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.

Telefon: 4721543292