Urmaker Larsen info

Klokkemerker av topp kvalitet

Faktasjekket: 22.02.2023

Urmaker Larsen skjermbilde Betal med: Bambora, Bankkort, Vipps Retur: 14 dagers angrerett Prismatch: Nei Besøk Urmaker Larsen

Urmaker Larsen ble etablert i 1904 og driver i dag et par fysiske butikker i tillegg til nettbutikken, som vi skal se nærmere på i denne artikkelen. Urmaker Larsen fokuserer utelukkende på klokker og tilhørende utstyr, som remmer og watch windere. Utvalget domineres av eksklusive høykvalitetsmerker.

Skinnremmer og watch windere

Urmaker Larsen fokuserer som sagt på klokker, men har også et visst utvalg av tilbehør. Dette inkluderer klokkeremmer, klokkebokser og watch windere. Urmaker Larsen fører watch windere fra merkene Designhutte og Heise & Söhne. Watch windere er et produkt som holder klokken i bevegelse, slik at du hindrer slitasje. Klokker har ikke godt av å ligge stille for lenge. Dette kan nemlig føre til at oljen (som de mekaniske delene er smurt inn med) kan tørke.

Mange eksklusive klokkemerker

Her ser du noen av de eksklusive klokkene i utvalget til Urmaker Larsen.

Urmaker Larsen har et fokus på eksklusive designerklokker fra kjente klokkemerker. Utvalget byr på klokker for både damer og menn, samt også noen barneklokker. Totalt ligger utvalget på nærmere 1.500 klokker. Her får du blant annet kjøpt Breitling-klokker, Tag Heuer-klokker og Grand Seiko-klokker. Disse eksklusive klokkene koster opp mot flere hundre tusen kroner.

Kun noen få billige klokker

Urmaker Larsen har kun et ørlite utvalg av billige klokker. Dette gjelder blant annet noen vintagemodeller fra Casio, som koster fra 600 kr. Vi kan man for eksempel trekke frem Urverket.no, som har et langt større utvalg av billige klokker.

Dersom du er på jakt etter skikkelig billige klokker, kan du besøke Banggood. Disse klokkene er nok ikke av topp kvalitet, men til gjengjeld koster disse ofte slikk og ingenting.

Besøk Urmaker Larsen

Sosiale Medier

Du kan følge Urmaker Larsen på disse sosiale nettverkene.

Kontakt Urmaker Larsen

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.

Telefon: 23651111